CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, April 23, 2009

Penatnyerrr

Pukul 6 tadi baru sampai rumah dari Melaka
penatnyer............Zana x cukup tido actually..........
Mlm semlm tido kul 3.00 pagi............. hu hu hu...pastu paginyer kena bangun awal plak....
majlis start kul 8.30.... tp........bila melibatkan Dif2 kehormat nie.......sure peserta kena standby awal kan........


Kul 7.30 dah siap2 turun ke cafe
b/fast.............

pagi tadi I b/fast ala2 omputih giteww.....x pandang langsung itu Nasi Lemak, Mee Goreng......ha ha ha
bukan apa........dah ambil baru ler perasan meja belakang ada Nasi Lemak siap ada rendang ayam......melepas den..............tu dia........fresh orange segelas di pagi hari..............

See..........b/fast ala omputeh hari nie yo..................tp itu scrumble egg sgt sedap ooo.........rugi amik sikit............ada hati nak amik bebenyak tu......udah ler mata ngantuk cam nak rabak.......sat lagi makan lebih........harus tertido plak dlm majlis..........he he he ....tp Zana maintain lagi mata tu w/pun rasa cam nak topang ngan lidi mancis jer.................

Pinggan b/fast me yg di hiasai pancake beserta blueberry jam, scrumble egg, baked tomato and apa tu nama kacang tu........shoooodaaappppp

Lepas makan, dok bekejar dating ngan Mr. T ............pasai pepagi dah balun fresh orange segelas.......mmg dasar perut anak melayu tul ler......................

11 Kata Mereka:

~~ciklinn~~ said...

hihihihihi takper sesekali dik bekpes camnie...

eija28 said...

takpe zana....sekali sekala brekpes mcm omputih.....ko nak g penang erk zana......eija baru blk dr penang.....hehehhehe.....tahniah dr eija coz dpt anugerah cemerlang!!!!!!teruskan kecermelanganmu ituww!!!

Jasfyra said...

okle tu zana.nasi lemak kan dah biasa..sesekali tekak omputih best gak kan.terliur daku disini..hehehe

mysha said...

heK3 peWot anK meLayu tu bESe ar kaK shA Pun ceNggitU...seBat ar maKan cOrnflaKEs banYAK mn puN tp tu aR naK gaK naSIk....hikhikhik...

farah amoi said...

wahhh...
aku lapar...tgk menu bekpes !!!
lapau


weii..apo nye menu ko buat tu
nasi + air teh + ikan kering
sodap ke?


taniah mjadi pekerja yg terbilang and gemilang
diorg ukur dr sudut apo ni zana
kalau dr segi update blog...
akak caya ler....


muahhahahaa
larikkkkss.................!

As said...

zana...penat xpe berbaloi.. hehehe... pekerja cemerlang tuh... sedap nyer bekpes ko... simple ..menarik... mmg daboom nyer ... skali skala menu omputih aper salahnyer

Sham Ummi Echa said...

sesekali bekfes western apa slh nya.. ns lemak da biasa sgt..

dok hotel kena la try menu yg lain kan..

mama mya said...

bestnye bfast tue tapi apasal amik sikit jek hihihi makan manyak sikit baru laa best kakakaka

Dee said...

skali skala bfast ala2 mata saleh gitu..dh lama x mkn baked beans..

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

waaaa...menariknya b/fast awak tu... lama tak mkn gitu (maklumla lama tak melepak kat hotel)...

rasp said...

wah sis speaking london la ek...
pancake tu mengancam la sis...