CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, April 28, 2009

Batrice punya !

Boring dah nak pakaikan anak dara tu barang2 kemas........asyik dok ilang jer.........


Raya lepas...........gelang emas dia ilang
pastu anting2 dia plak ilang sebelah.......
gelang kaki dia plak take turn lepas tu.......

WAH !.... kalu tokeh balak pun leh bankrupt nie kalu asyik nak belikan barang kemas baru jer untuk dia


So now.......I amik keputusan pakaikan dia barang2 silver jer.......kalu ilang pun xde ler terkilan sangat..........yg tinggal now, rantai emas dia jer........tu simpan pakai utk raya sahaja..........

her new accesories............

~Rantai, gelang tangan & anting2........gelang kaki mmg dah sedia ada yg silverpunya.........~

comel tak?

16 Kata Mereka:

Jade said...

comey :P

liwaniel said...

comel nye...ni yg tak sabar nak baby girl..leh la pakaikan barang kemas camni..hehehe

Jasfyra said...

sangat comey.ekceli aku prefer silver or white gold pakai kt anak2.selamat kan.xdelah pencuri dok tenung je.hehehe.1 lg cam kes ko ni le zana.ilang le apa lah kan..tp tulah, mak aku suh gak beli emas..ish..xpakai kang majuk lak dia kan..hikhik

apa2 pon mesti batrice comel pakai silver tuh

umie said...

wah..comelnyer kak..umie nyer gelang kaki mcm gelang tangan tu..

ejea aziz said...

comel comel...
btul la..asik ilang jek..tgk ari ni 1 buah ilang..esk 2 dh ilang..

ibu 2AZ said...

cantik gak silver nih kan..ermm mmg riso kalo dorang pakai brg kemas kan..kene selalu tgk jer..huhu

Puan Iza said...

cantiknya rantai baru batrice...betul tu zana baik pakaikan budak2 yg camnie je...kalo emas nnt ilang mmg rasa rugikan...kalo yg ni ilang tak derlah terasa sgt....

Mrs LVoe said...

cantikkk yea..

☆ lieya latif ☆ said...

haish ko ni zana, kene block pun ko punye update tetap berupdate2, tak terkeja aku....takpe2 aku komen sekali gus laa yeak....hi hi hi

first pasal bash auni n maryam ...tu ar pasal, sayang betul kite tak dpt jumpe kan...kalo tak mesti batrice leh main2 ngan mia n mija.... len kali ko wajib laa luangkan mase ke kl kalo ade bash....rugi kan kalo tak join, happening kan kalo dah bekumpul camni...seb baik takde aku ngan kak mimi kalo tak lagi kecoh tau....he he he he...

pasal aril plak, aku pun sedey...aku suke die sebab die kiut sangat ....tak cam abg die kan, tapi abg die kategori kacak gak laaa he he he....tu isma tu kasi tendang keluar sebenarnye...aku tak suke die!!! ni aril dah kuar, aku nak akim laaa....hi hi hi

pasal brg2 silver plak...gile byk ko barang die ilang kan....ko kene ikat kot zana lain kali....lasak rasenye batrice ni...tapi silver pun cantik ape....aku suke rantai tu....sweet sgt...

re: ooo tu seminar tu surat dari UKM akan diedar kan keseluruh kementerian/jabatan2/Universiti2 seluruh malaysia....tu yg ramai PA join tu....kak mimi pun dpt surat ni, tapi sayang tempat die tak anta org....ko tau aku jumpe ajun...junaidah damri tu....die jadi urusetia, rupenye die keje kat UKM....he he he he

alhamdulillah zana, berkat aku kasi laki aku kuar malam2 pasal bisnes die tu dah menunjukkan hasil....die adiah kan aku HP mini tu....bulan depan die janjinak bagi tv plasma 42' plak....aku takkisah pun pasal kebendaan ni cume biar ape yg die buat dan korbankan mase ngan kiteorg tu berbaloi...alhamdulillah berbaloi laaaa akhirnyer....

rasp said...

kalo dah ada anak pompuan mmg mcm2 kita belikan utk dorang kan sis..me 3 org lak tu adussss

~~ciklinn~~ said...

sonokkan ada anak pompuan leh beli mcm2..... ni yg dia pakai hari tu kan....

aku mmg bekenan sgt tau cantikk tulis LOVE tu....

dah cobettt lom idung budak comell tu?

Linda Latip said...

heee acik pasan love nih..ade lg gbr nye kekeke...tp ok la kan zana..elok je die pki ha takdek nk tarik² gud girl kekeke..duk belek2 gbr batrice tergelak lak sensorg tgk die tknk snyum tu hehehe comel muke ade attitude diva gituuu!

ratna said...

cantik...comel..comel.. jaga elok2 tau batrice.

moMmY miMiL said...

wahhh!!
cantek2..
rajin u beli accesories tok anak dara u tu..
x brani nk beli tok my doter..
takut dibuangnye..
ur doter nmpk behave je..

As said...

cantik zana aku perasan ko pakai kan masa b'day bash maryam & auni kan... sama la cam aku... gelang kaki Nana dah 2 kali ilang... org yg kaya pun leh bankrup... hehehheeh... so last skali aku beli silver jer... sbb senang nak tau Nana kat aner... ya la... especially bila dia nak turun tnagga.... takut dia turun sesorang...

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

cutenya...suka tgk..