CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, April 24, 2009

Nampak tu muka boring..........nie dok menunggu puan besar Z & F ler.....almost 1 jam .....x sampai2 lagi..........dah call bagi tahu kami dah sampai bilik pun.......x kan xde initiative nak balik awal rescue kami kat luar nie.........

Nak tunjuk jam dah pukul baper sebenarnyer........tp x nampak plak jarum jam tu......sebenarnye time tu dah dekat pukul 11.30 .......means dah 3o minit kami menunggu kat tepi pool tu ngan harapan puan besar berdua tu balik cepat............tp nan ado!!!

Nie lagi ngeri kan nengok.......muka ngantuk tahap max nie.........ngan tudung main selempang jer kiri kanan.........siap bersandar kepala kat kusi lagi..............


Boring nyer pasal.........sampai gambar pokok pun I snap.................nasib xde yg menumpang dlm gambar tu..........wah! scary

apa motive gambar nie pun den x tahu......layan jer lah yerk..............



Sampai gambar kaki pun I snap........korang bayangkan ler betapa boring Zana nie menunggu puan besar berdua tu........

Merenung nasib ...........asyik dok kena buli jer..............

Ahak......sesekali jaja muka natural apa salahnyer kan................

Tengok jam dah kul 12 pun still x muncul2 lagi puan besar tu.............bertambah2 tensen.......pastu phone kak Hasni berbunyi..........rupanyer2 geng dia yg dah pindah ke sekolah Henry Gurney Telok Mas call.........ajak kuar makan..............xde pikir panjang dah.........dari menunggu buah durian gugur tu.......baik ler ngikut.........xde ler boring sangat.............kami gi makan kat area mana ntah.......lupa plak nak tanya ngan Koperal tu.........cong ceng cong ceng......kul 1. 15 baru kami sampai bilik........nasib puan besar berdua dah sampai..........buka pintu siap tanya kami gi mana.........pastu ckp......nasib diaorg tunggu kami balik, kalu tidak......harus tido luar...........amboi sedap jer mulut depa............mmg kami dah sempat tido luar kejap tadi ............
Mandi, solat ........kul 3 jugak lelap mata.........sambil di temani bunyi2an dari org kepenatan.......wink !!!

8 Kata Mereka:

Mummy Dasy said...

mmg bosan klu dok tgg org ni

sis_nita said...

tahniahhh.. ko mmg berani tunjuk muka natural tanpa mekap.. akak..??? puhyooooo.. takut woooo.. huhuhu!

tapi kanss.. mmg lagikk nampak mcm fazurina..

atty's said...

salam zana..alor zana tak muka pun cun jer..

bhusan kan zana tunggu org nie..lagi kalo dah makan berjam2 nunggu..lelama leh hangen..

oli said...

zana datang kl tak?hehehehe...soalan yang tak ada kena mengena dengan post...

maya said...

zana.. tak dapek no zana pun.. nak.. nak..

boleh ajak singgah umah jap..

0136240241

mama mya said...

kalau akak harus meroyan hahaha.. x pe meningkatkan lagi tahap kesabaran puan zana :)

Jasfyra said...

sabar kena berada ditahap maksimum time ni.hehe

rasp said...

i pun kalo kena tunggu lelama mmg hangin je .... penantian satu penyeksaan oooo