CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, April 10, 2009

Attention Please!!!!!!!!!

Tengok muka bersalah I kat atas tu...camtu ler .....he he he...ampun kak farah...ko ckp aku ada utang baru ler aku ingat kak.....apadaaa........asyik ilang ingatan jer adikmu ini...ampun kak farah ampun.............

Zana dah try nak copy paste htlm code utk :

1) Top Commentor yg di requested by Zuera
2) Disable Right Click yg direquested oleh Kak Farah
and
3) my new signature tu.......requested by Ena

tp x boleh arrr, asyik x menjadi jer.......Zana x pandai ler...

apa2 pun........
So, sebagai ganti....Zana link kan tutorial yg zana ambil dari blog Along Arman and Budak Comel Zie......credit to them.......clap clap clap

1) Top Commentor by Along Arman
2) Disable Right Clik by Along Arman
3) tutorial for post footer image by Zie



dan ada berita menyedihkan dan menyentapkan I....huuuwaaaaaaaa...nak nangis dulu....

my beloved camera udah jahanam...........uwaaaaaaaa........nak nangis lagi nieee.....


itu budak kecik bijak pandai telah terlempar my camera..........uuuwaaaaaaa.........apa erk nama tempat yg utk zoom tu...lens dia erk....yg boleh kuar masuk tu....udah senget.......so, I nak resign jadi blogger ler ..........mana syok citer tanpa gambar maaa....................papa nak baru nak baru nak baru....sambil hentak2 kaki........kui kui kui

17 Kata Mereka:

neezareef said...

wahhh..ganeh anak dara nih...
sbb tu la kdg2 lbh baik jd kedekut terhadap menda2 berharga nih jgn bg anak main..hehehe

neezareef said...

lupa nk btau..tag dah setel!

Ena said...

thanx zanna..
hahaha.. pekata suh dak kecik tu yg request ke papa dia nak kamera, mesti papa dia turutkan ekekeke

Jasfyra said...

ok zana,nanti aku try buat eh.
la, cian ko, abis kamera ko eh.xpe,ada can beli baru..heheh

Jasfyra said...

aiyya zana..ekceli kan aku dah jumpa coding nih dulu.buat2 xjd..la ni ko bagi, aku wat2 pon xmenjadi lagi..apekah??hhehee.anyway tq kerana membantu

♥ Cik Puan Mimi ♥ said...

heheh semua akak dah try, tapi yang post footer image tu nanti malam ni baru nak try buat..

lerr cemana la boleh kena lempar kamera tu.. sayangnyer.. mmm tak syok la kan tak de kamera.. leh mati kutu.. nanti usha2 la dgn cik abe nak beli kamera baru..

elly @ suely said...

nak nanges woooooo... kamera tu dah ibarat nyawa gak kan zana kan? mintak la baru ape lagi ekekeke

shi3la said...

hulaweiii...muker bersalah ko cam muka stim jerk..harharharharrr..

suhh dak kecikk bodek papa arrr beli aper tuhhh DCLR..DC..aper ker..alahhh yg gitew-gitew tuhhh

ai said...

Alamakkkkkkkkk!!! Abis jahanam camera kau! huhuhu..aku pon penah gak jadi camtu. masa tu BB curik2 amik camera aku, pastu dtg laki aku nk rampas le, nak simpan balik. Sekali tercampak kau!! aku soh laki aku ganti balik..kahhhhhhh

rasp said...

alahai hancus suda camera ek..
slowly slowly pujuk laaa papa batrice..
komplot dgn batrice suruh pujuk skali..
minta yg up skit nye hehehehehe..
mana nak tau rezki zana kannnn..

sis_nita said...

akak raserr2 kanss.. muka ko ni kanss.. bila wat posing camtu kanss.. macam pelakon fazurina tu lerr..

dah tiga dah bloggers kat sini yang akak nampak muka cam artis.. termasuk akak 4 lerr..

akaka..? cam muka dibaa nor, blehh..? mueheheheh!

k.nurul said...

addoii tragis tu kamera ko rosak dik....
tkpe2 sok mesti dpt pengganti cik abg belikan....silap hb dpt dslr lagik tuuu....phhewwwww....makin mantop pikcas ko lpas nie dik kalo dpt rembat dslr... ;)

farah pon suka main kamera akak...
kekdg risau gak...yela, malang tk berbau kn....kalo brbau sonang cito..

Qasehku said...

Hehe nk yg baru laa tue Zanna

Mummy Dasy said...

Ganas sungguh anak dara mung..

zai@umiaiman said...

alaaaa jgn la resign.. mlm ni.. goda2 chek abg ajak gi PC fair sok, bleh beli baru ..ye yey ye..

Linda Latip said...

haih dh rusak ka?ngkin dh smpi ajal dn memerlukan gantian baru..papa! beli kan zana kamera baru..smntara tu kite shoot puas2 dlu, naty bleh catu gmbr up kt sni k..ehehehe...

btw, comeiii deh gbr muke bersalah...buat abg hemlin gerammmmm..kakakak

*Azie* said...

zana azie pun sama..camera rosak..fed up tau..nak beli baru nak kena kumpul duit ahaks..skrg aku pki hp cap ayam tgkp gmbr.huhuhu