CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, April 13, 2009

Very Tired

Nampak tak?..........tu seketui jerawat .......kemain cun dia landing kat pipi gebus I nie......harus balik nie kena tepek ngan lotion jerawat Sendayu Tinggi.......

Boring arr nak citer xde gambar..........camera masih di ICU...x tahu kabar berita....nak tukar baru.....nak kena kumpul duit lagi.....tengok arr.....kot2 duit terpijak RM1K masyuk....leh ler beli yg baru kot.....he he he.....

Semalam....we'll ke Pontian......my cousin, Shahril kawen..........lepak giler semalam......coz' Sabtu malam tu I tido lambat........mengemas second room tu.........sampai kul 2 am......pepagi ahad plak dah bangun...........kemas gitu gini........gi plak Pontian.............berpanas kat sana.........sampai rumah kul 5 pm.........badan mmg letih yang amat ler..........nak gerak angkat tangan pun rasa x larat...........tp mata x leh nak tutup.........Anak dara tu pun sama...........seharian suntuk x tido.....balik rumah ingat nak suruh dia lelap........x lelap2 jugak...........dok main jer.......sampai ke maghrib....


Agaknyer bila badan dah penat sangat nie..........otak pun x leh jalan.........sampai nak tido pun x leh.....sedangkan mata mengantuk...........hu hu hu.......di tambah anak yg buat peel jer......jammed kepala otak...........

Kepala otak tengah jalan2 nie..........cari date nak turun KL.......Laling Hubby nak cari wet suit utk dia gi Sipadan next month.......nak gi minggu nie ker minggu depan erk.......memula plan minggu nie coz' kot2 ler dpt men"join"kan diri kat besday bash anak ka CTone....tp party cancelled....so.....emmmmmmm..............this week ker next week........this week ke next week......think think think...............mmmmmmmmmmmmmm

17 Kata Mereka:

Dee said...

wah..zana..turun kl leh lah meeting2..kalo smpt..

rasp said...

i pun kalo over exhausted sgt mmg susah nak titon ...
nanti if u dtg kl, inform lah, kot2 ada peluang utk jumpa2an :D

Mrs. Hasanif said...

nextweek la zana...leh dtg besday nonie + maryam....

☆ lieya latif ☆ said...

zana, same laa ngan aku ni...musim jerawat keluar...siut betul...tapi aku plak jerawat attack kat dagu...bersepah2 nieh haaaa....eii geram aku....ringan jek tangan aku dok menggutil nie....

ooo hemlin nak gi sipadan yeak....hobi die yg satu mmg dasat betul kan..sanggup tu hemlin....seb baik ko pun menyokong2 die...rugi lak ko tak gi sekali kan....batrice leh jek tinggal ngan nenek die...leh korang honeymoon lagi....kih kih kih

~~ciklinn~~ said...

jerawattttttt huaaaaa akak pun ado sejibik ni..kat idung lak tu... huhhhu

adehhhh lega tol aku tgok kucing terlentnag tu...

My Blog said...

jerawattttttt huaaaaa akak palg tak sukeeee... huhhhu

JuJue said...

menyampah tul lahh .. jawat sbijik pon kecoh. aku nihh?? yang berbijik bijik ni..apa kes?

arrgghh benci jawat!

mysha said...

aLolo ciAN aKak peNat sGt smp tUmbuh benda ALah tuh.... erM aPa puN Pic meOwww tuh coMey baNgaT....

sis_nita said...

kehkehkeh.. pp ko dah tak gebusss.. mueheheheh!

As said...

sian ko zana... aku pun naik jerawat gak la... kat dalam idung .. cheh... situ gak nak landing... tensen tau... hmm.. laling zana mmg minat kan menyelam ni... best arrr...
zana turun kl roger² arr.. leh la buat gathering..heheheh

Jue ~ mama DnD said...

anggaplah tu jerawat seri kungkungkung... hehehe..

akak pun sama zana.. kalo dah letih sgt..mmg sampai x leh tdo..

syoknya p sipada..follow a zana.. syiok tu...

dtg lah minggu depan..leh jumpa kat bash maryam...hehehe.. i anggap lah sue dah invite..hehehe

neezareef said...

jawat tumbuh tu msti pasal penat...hormon pn x stabil

atty's said...

hehehe..apsal tak turun masa adik azue kawin zana..lambat benor ler pulak kan..

tu ler ctone kensel..kty pun takleh gie thatday..ade hal..

Mrs LVoe said...

org kata jerawat kt pipi jerawat manja ;-)

tq sudi jengok blog sha. sha dh link urs

k.nurul said...

jerawat dik? akak ade gak 2 ketoi nie ha..
penat sgt smpai tk larat nk cuci muka main tdo je balik jalan sabtu ahad lpas...addoiii...

ko pkai lotion jerawat sendayu tinggi tu ok ye dik, cpat kecut yer...

♥ Cik Puan Mimi ♥ said...

wah tu mesti banyak berangan sampai tumbuh jerawat kan.. heheheh

kesian kau kamera kat ICU.. semoga dia cepat sembuh.. heheheh dengan harapan dapat kamera baru!!

Mama-Danish & Sarah said...

NAMPAK SANGAT ZANA PENAT YA, SAMPAI TERBUNGKANG DAH.