CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, April 27, 2009

Birthday Bash Annur & Auni

Lain2 entry skip dulu yerk......nak bagi laluan entry besday bash Annur & Auni nie....hu hu hu...

Act kami dari One Utama b4 bertolak ke rumah Sue........after that baru ler gerak gi umah Sue a.k.a Mama Maryam.........tp nak jadikan cerita.....I nie berlenggang kangkung jer gi umah Sue tu....cam dah expert........padahal jejak pun tidak.........sms lieya ......dia plak ada kursus........sms Sue tanya camno nak gi umah dia.........dia suruh ikut signboard ke kg melayu subang or airport subang.........hu hu hu .........lepas tu sesat barat .......yelah, x familiar ngan jalan kan ..........di tambah plak jalan tu tengah di buat and malam.........last2 minta pertolongan En Abu gark rescued kami.........hu hu hu, sorry Sue, terpaksa menyusahkan ko.........sian ko kena tunggu kami & En Abu utk cake cutting tu.........hu hu hu ampun

Sampai2 rumah Sue.......tengok mummy's yg lain dah ada.......meriah w/pun sederhana........chocolate cake yer pun sgt sedap.........d cuppies pun shedap & chumel.....meehoon pun shedap.............sampai2 jer terus majlis cake cutting...............

~ chocolate cake yg sedap.......barbie lagi ~

~ d Goddies bag............shomel jer....... ~

~ dah nak start cake cutting nie...........comel jer princesses of d day tu...~

Mommies yg ada Hirda, Sham, CikLinn, Ila, Kak Jue, Linda, As, Kak Eina, Oli, Iza ......... mmm ....... sapa lagi erk ........... mmg happening ler............sana borak, sini borak.........serious, sgt teruja betul jumpa all mommies.......yelah, I nie duduk jauh tercampak kat Selatan...........bila ada peluang dpt jumpa nie yg seronok.........sampai lupa nak balik..............


~ para photographer dok sibuk sementara princess nak blow & potong cake ~

~ I bwk 2 anak segera.....he he he buat peneman si Batrice, kalu x sure nak dok berkepit jer ngan Mama dia. Adam & Danish anak cousin hubby ~

Ila, Afiq & Akid in d house

Hirda & Hardy in d house

Linda & Ghazi in d house - kelakar arr ensem boy nie malu........abis ummeh dia kena geget........

Kak Jue, Danieal & Dalila in d house - kak Jue, ko comel jer........slim gitew..anak dara ko mmg ligat ler kak.........ada jer kerja dia.......nak snap gambar dia pun susah.........anak bujang ko pun asyik dok ilang jer..............

As, Nana & Aqeel in d house - Nana dok ralit nengok gambar2 dia. Mmg cun ler As gambar2 aqeel & nana...........puas tul nengok


Kak Iena , Jannah & Rizqi in d house

Sham & Echa in d house


Oli & Asha in d house


Iza & haikal in d house - ampun iza......camno gambar ko xde yerk........nasib gambar anak bujang nie ada.........tp iza makin berseri2 lark nak2 ngan pink kaler tu....

Cik Lin & Co in d house - Cik linn pun sama........ampun kak, mana erk gambar kita berdua...nie pun numpang ko bergambar ngan Sham & kak jue. Ko comel ler kak.......seronok sembang ngan ko......hik hik hik

yesszzaaa.......dgn mak pengantin Sue

Azie - Mak pengantin yg cun seh !

Princess of d day ~ Auni

Princess of d day ~ Annur


hik hik hik......apsal ler anak dara aku nengok atas tu.....Asha sgt in good mood.......geram budak tembam sorang nie........

kak Ct - hu hu hu camno x leh perasan dia........tu pun cik linn yg tanya kenal ke idak.....kak, later zana jenggah umah akak yerk.....kak DoubleS

he he he.............princess den pun nak interframe gark........asyik dok suruh mama dia tiup jer benda tu.....lotih den

Gambar penutup.....nie yer yg tinggal...............

Gerak balik dari rumah Sue almost 11 pm.........mata dah ngantuk.......tp kalu ikutkan hati, mau berumahtangga di rumah Sue lelama..........tp si Aiman dok sibuk ajak mama Zana dia nie balik....so, bw anak org.......kena ler sedar diri sikit kan..........thanks a lot Sue & Azie........don't worry..........Zana faham.........mak pengantin mmg busy............lenkali jemput kami lagi yerk......hope Auni & Maryam suka ngan present dari Batrice yg x seberapa tu........tu pun kena nyorok dari dia......sat lagi dia nampak dia ingat dia punya plak............Batrice nyer kaler pink.......he he he

muaaahhhh utk sumer..............

15 Kata Mereka:

Sham Ummi Echa said...

tu dia...zana da hapdet citer bash maryam n auni..

aku x sngka ko dtg tau zana... respek tul la.. tp kt x dpt smbang la kan.. ko mkn belah sana..aku mkn belah sini..da la bkn sng nk jmpa ko kan..

kiranya x lama pas kitorang blk..ko pon blk la ek.. aku ni trsangkut kt kedai mamak kt umah sue tu smpai 11 lbh.. cooi leh plak nk tgk bola...hishh... sib baik peberet team mak..selangor menang...hehehhe

Linda Latip said...

huhuhu zana rajin la amik gbr sume org haha yg besh tu dpt lak gbr ghazi tgh malu² geram smbil merenyahkan ummeh die kakaka..tp mmg best kan zana sesekali mcm ni..asik jupe kat alam maya je..now its real babeh..ehehe

Tp mmg 5 bintang utk batrice sbb baik amet..kekeke Ghazi kena tolak berbintang² sbb duk ngamuk lak..abis tak gojes ummeh die kekeke

atty's said...

memang sonok kalo berjumpa2..nie.

Jue ~ mama DnD said...

huhu...nampak gayanya akak jer ybg terhegeh2 mengupdate citer bash AA nie... zana dah kul 8.30pm ni daku x masak lg..kang danih blk mengaji bising kalo aku x masak lai..
mengalahkan papa dia...
tp truly lah zana syiok jumpa geng semua.. tp akak x leh lamer... sbb dah sampai lama..hehehe... kul 8 daku dah terpacak kat situ..

ni lg satu nie...ush ush.. sodap ko kata akak ni slim... ko samalah cam lin duk kata aku slim... uolls x nampak kat mana daku sorok lelemak ku yg dah bertahun kusemai itew...hahahaha...

batrice behave tul mlm tukan...

farah amoi said...

cepat no ko update
tuan umah pon x update lagi
harus tgh kepenatan agaknye lagi tu...


wah...ramai geng cubey join ye
harus meriah kan !

farah amoi said...

**geng cyber

sitione said...

uwaaaa x pek aku menjoinkan diri lah dikkk..ishhhh..akk ni klo drive memlm x nmpk sgt..hubby aku lak nun jauh tercampak kt vietnam..if not akk dh dtg dh..klo siang sue buat kompom akk dtg coz akk dh ckp ngn sue akk dtg dulu psl ingatnya dia buat siang kan..alih2 dpt invitation dia wat malam..have to missed it lor..

Hirda Ibrahim said...

wahhhh sudah hapdet...
x sia2 ko cuti zana ari ni, ko memang bagus menggunakan masa yg ada..heheeh
a ah le ko, tak berbunyi langsung si batrice. baik benor anak dara ko.
ish buruj benor rupa mak yg sibuk ckp hp sambil anak doa melalak peluk kaki soh buka cekelat...hahahha...
senang citer ko ajak je hemlin pindah kerja kl. lagi sakan kita leh merendek ko.... hehhe

ps: ko slim le. sila banding paha ko & aku. aku ni pinggang ke bwh FAIL!

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

hamboi hamboi hamboi (macam azwan ali) .. kemain kau zana, dapat jugak akhirnya kau berpoya2 kat umah sue kan.. jeles plak akak ni.. kau tak perasan ker akak kau tak de pada malam tu.. heheh akak gi melaka la.. nanti la ada masa akak update citer tu..

lawa baju batrice.. akak memang suka kalau budak pomps pakai baju cenggitu.. lagi satu mesti batrice pelik kan tetiba jer pergi rumah ramai orang, selalu kat kluang tak de la macam ni kan.. tu baru sekali kau pergi zana. kalau kau dapat pergi setiap kali bash, lagi meriah tau.. hehehe

Idida Aziz said...

syoknyer gether2..moga persahabatan korang sumer makin erat kat luar alam maya...cam k ida cuma pnh sekali jer gi raya rumah geng cyber...yg lenlain tu mmg xdpt penuhi undangan derang....

batrice ooo batrice....comel betul dh bila rambut makin hitam tuh...nanti dh panjang tentu lg comel....mamanya mesti xsabar2 nak beli getah rambut tuh....hehhehe

liwaniel said...

zana pun pegi ye birthday bash auni dan annur..nampak meriah sgt...sedih pulak wanie tak dapat join hari tu

~~ciklinn~~ said...

dik pertama sekali kan aku nak bgtau yg aku nak copy gambar2 ni leh tak? sbb camera aku aisy pi delete gamabr... huhhhuhuh

dikkk akukan sgt2 hepi bila nampak kau kat sana........ aku mmg tak tau langsung ko dtg mlm tu... huhuhhuh rasa nak ku pelokk ko byk2 mlm tu... huhuhhuhuhhu

kim salam sayang utk budak idung mancung tu yerk... n picit sikit idung dia utk aku....

ILA said...

Aku lom sempat nak update cite bday bash ni lagi....huhuhu my cendawan man itew...sungguh la kelako ngan rambut baru dia...nak kene, india yg potong rambut anak teruna aku sedemikian rupa....

Kali kedua jumpa ko zana mmg la happening....best giler cam mmg dok berjiran je kan? wakakakka

Suka tgk BATRICE dah ader rambut halus2....hihi so cute!!

Qasehku said...

Wah sonot nya dpt bkumpul kan..
Msti havoc dpt jmpa d mummys2 kt sna tue..

ai said...

huhuhu...ngan CT (sil aku) tu kau dah jumpa. Ngan aku bila lagi????