CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, April 06, 2009

............dpt ubat free !!

Pujuk rayu MA Joseph........mintak ubat selsema free ............kena guna skill "penggoda" tingkat ke-6 .........he he he he..........akhirnya dapat..........nampak gayanyer lepas nie kalu nak ubat demam ker, ubat selsema ke, ubat sakit perut ker.......ubat sakit kaki ker.......kena pujuk rayu MA Joseph lagi ler gamaknyer.....x yah bayar............org lain dah buat, daku gark terkedek2 baru nak praktik.............

Tu dia........nama jgn lupa letak yerk....kot2 ler tertukar ngan ubat org lain nanti...........



Giler banyak MA bagi.............nie stok setahun ke apa nie...........



close up sikit isi perut nyer................berbiji2 an.........harap malam nie lepas telan sebijik....dpt ler pengsan sampai ke pagi........jawapnyer laling hubby ler yg kena bangun buat susu anak dara sorang tu.....................


thanks you MA Joseph........lain kali bagi ler lagi yerk..............





and..........thanks you so much to all of you yg mendoakan semoga i cepat2 sembuh........thanks for your caring.....................luv u all lerrr...........muaaahhhhh



13 Kata Mereka:

~~ciklinn~~ said...

byk tu obat dikk..huhuhuhuh akak kan sampai skrg kalu suh telan ubat bolat2 camni haistsss mesti minum air byk2 mcm budak2 kan..

masa baru2 kawin dulu lagi siap belah dua ubat tu... laki aku kata takpernah jumpa org mcm mama... hahhahah

dik kat tmpt keje ada kinik ker?

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...

Salam,

Harap cepat sembuh.insyallah ubat ma bagi mesti cepat sembuh punyelaer...

sis_nita said...

haaa.. ni dah makan ubat lom.. dah dah.. p makan cepat.. jgn nak kat depan PC jerr.. makan ubat tu.. jgn ngelat.. huhu!

Ena said...

pasni leh la ena mintak obat kat zanna.. zanna jadi tempat stok obat2an ek ihiks...

Jasfyra said...

nasib le kampeni aku cover medical2 ni zana..sampai beranak pon depa cover.kalo tak, wajib aku pun menggoda MA cam ko buat tuh.hahahahaa

aaa..apa lagi,mkn ubt tu kasi cpt sembuh ye..amin..

neezareef said...

ok gak piriton nih..tp ngntuk skit

♥ Cik Puan Mimi ♥ said...

dulu masa kak mimi kerja kat JKNJ, selalu gak mintak dengan doktor jer ubat2 ni. tak yah sibuk2 nak gi kat farmasi klinik kesihatan.. lepas doktor dah tulis kat slip, bagi jer kat driver, dia yagn tolong amikkan.. senang..

akak tak pernah tengok lak ubat selsema kaler kuning ni.. selalu amik clarinese jer.. ha zanam dah dapat ubat free apa lagi.. jangan tak makan plak tau.. harap cepat sembuh

ai said...

Skang ni camne? dah beransur sembuh ke? Mak aiiii..banyaknye ubat free tu. hihihi

elly @ suely said...

perghhh ubt sesema kuning nie, pas telan kompem lalok nye... ekekeke... mst pensan smpi ke pg la zana... aku slalu telan, sbb aku de resdung asik bersin je n sesema... ni la ubat nak bg aku diam dr bersin ekekeke

kakpiah said...

skang nih mmng musim sesema laa...
srott sreettt .. :D

Sham Ummi Echa said...

heiiii... x suker mkn ubat tau.. salu g klinik sbb nk mc jer.. ubat tu sumer smpan dlm fridge.. kalo skt kepala x thn sgt baru ler pksa diri mkn ubat.. hubby aku kata..wat malu jer ngan echa..sbb echa rilek jer mkn ubat.. siap mintak lg.. heheheh

moga cpt sembuh k..

Sham Ummi Echa said...

tmbah sket lg...

bila ko nk g genting tu.. cpt ler pegi..sonok ko.. batrice da besar lagi sonok.. tp letih sket la kannn...heheheh.. ok gak kan..kalo kita ramai2 pakat serbu genting.. cepat..sapa nk organize tu.. heheh.. aku follow jer

Jue ~ mama DnD said...

oh..mak budakx sihat eh...sama lah kita zana..akak pun x barapa sihat ni senin mc.. giler byk ubat selsema tu... mmg harus tuk stok setahun tu akak rasa...akak rasa ma tu x tahan ko goda dia..tu yg dia bg byk sekali...lepas ni ko xyah goda dia lg... kalo x goda dia kena byar ker..? zana kerja gomen kan..? akak mmg suka p klinik hehehe... sbb ubat freekan under panel... banka pun company cover sampai 2k...
semoga cepat sembuh zana...