CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, April 30, 2009

Please VOTE for ME !

Thanks kak Dee yg bagi info nie.....sgt2 terkejut....yo lah....x tahu plak I ada yg nominate I dlm The First Supermummy Blogging Award kat Malaysiasupermummy.blogspot......mmg terkejut ler......sapa lah yang nominated tu yerk.....apa2 pun thanks yerk ...........budi anda akan Zana kenang..........kalau korang nak tahu the detail....please REFER here yerk....

Apa2 pun nak tepek dulu bannernyer yerk....nanti disqualified plak oleh supermummy.....


and.......pada kengkawan ku yg di sayangi lagi baik hati, lagi cun melecun, lagi ayu jelita ..........PLEASE VOTE FOR ME .............korang just click jer kat banner tu yerk........please please please........hari2 click kat banner tu utk I pun xpe......

Contest nie berlangsung effectively on today 17th April 2009 - 30th April 2009.

~I LOVE YOU ALL MY FRIENDS~
*** Entry Baru di bawah ***

34 Kata Mereka:

mummysyafie said...

taniah zanna..camne nak vote ni. kang saya terjah erkk..

taniah lagi taw

yong ibu chem said...

first sekali, aku nak yahoooo! setelah berhari2 aku tak dpt dan tak sempat nak drop komen kat blog rakan2 ku...akhirnya..hari ni dpt aku terjah korang semua..den cuti hari ni..hehehehehe

zana..okehh nanti aku vote kan tau! glamerrrrr youuuuu!

btw, makin canggih aku tgk blog ko ni zana...cayalah!

sis_nita said...

wokehhhh.. akak akan vote tok ko.. tapi kang kalo menang, leh laa banjerr akak ehh.. hehehe!

☆ lieya latif ☆ said...

tahniah!! aku vote ko tau....don wori!!!

Sidratul Muntaha said...

salam
please vote me as supermummy amazing blogger award at the top banner in my blog!
thanks in advance.

mama mya said...

tahniah! tahniah! vote jgn x vote :)

Sham Ummi Echa said...

aku da vote ko da..

atty's said...

wah tahniah zana..dah klik dah.

Dee said...

zana..nti zana gi blog supermummy tu balik..dia ada buat n3 sapa yg nominate zana..leh lah ckp thx direct kat org tuh..apa2 pun congrats lg sekali..nti sy vote byk2 kali ok..

Mrs LVoe said...

ok dear.. ari2 sha akn jengok n vote k.

Dee said...

eh..eh..sis sidratul muntaha yg nominate u lah zana..wah u pun kenalah vote dia jugak ..hehehe..

Sidratul Muntaha said...

salam zana
ayu yg nominated ler..
rmai gak ayu nominated
so
sama2 ler kita klik mengklik yerk?
hauhauuahuah

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

vote zana..go!!!!
memang yg baik hati, yg ayu jelita, putih melepak, cum melecun tu kak iena kann??

neezareef said...

congratz zana...
ade la kriteria yg buatkan zana tercalon tuh...
gud luck!

ai said...

aik..! tgh hari tadi aku dah komen. mana lak komn aku tu?? patut la kau suh dtg sni tengok. W/hal aku awal2 dah klik vote tu tau..! huhuhu..

n'way..semoga berjaya k. GO ZANA GO!!!!

As said...

congrats.. nanti kami vote wokeh...

Zanna_MamaBatrice said...

thanks pada sumer .........Daku sangat menghargai sokongan kalian...muaaahhhh....muuaaahhhh

rasp said...

click click click...
nanti i sambung click lagi k..
gud luck sis and congrats being nominated!

Big Mamma Bukhari said...

zanna.. tahniah dpt anugerah cemerlang tu.. kak t doakan zanna lebih bekerja lebih rajin dan tekun selepas mdpt anugerah ni ye!
kak t dh click kat banner tu.. tu tandanya kak t dh vote for zanna right?
tq rajin singgah di blog kak t zanna..
have a great weekend.. kisskan batrice on my bhalf ok! muah.. muah!!

syareena said...

tahniah...

nnt kt tolong vote hehe

Mama-Danish & Sarah said...

tahniah kerana anda telah dicalonkan. satu undi untuk anda... dah macam af plok ya.

mamazana said...

congrats ye mama....

vote sudah!!!

wansteddy said...

dah vote..gud luck beb!

@t00neY r00neY® said...

hihi..
baik punye bodek la..
heh

farah amoi said...

mmmm
malas...
x mau ler VOTE

sbb ko belum ajari aku cara tuh

al maklum ler
blog ko pon makin canggih
sok-sok pasti blog ni ade lift plak


weii...ajar lekaihhh eih

Jess said...

OK, dah support
banyak click i bagi

From Jess
http://kidsislands.blogspot.com/

Emy Omar said...

Akak vote for Zana eh..

zino said...

semuga berjaya..

Mummy Dasy said...

congrats & good luck ya...

Linda Latip said...

huhuhuhuhu! kami vote yeyeyeyey! go go aunty Zana!

PerantauSepi1306 said...

congratesss!!! ;D so supermummy with cute batrice around tau ;D

Ummi Hanie said...

wahhh..ade can jadik supermummy ni kak zana ..ramai fans...

gudluck yer ;)

WeBViDeOKLiP said...

JOM VOTE

Idida Aziz said...

ok k ida vote gak nanti