CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, April 01, 2009

Roti Telur 2 ................

Ini adalah citer pagi sabtu lepas b4 balik Tenggaroh....
kami b/fast roti canai.............bukan slalu b/fast roti canai
balik2 ulang gi b/fast kat railway tu...
pagi tu tukar selera....tp i nie x berapa nak jalan ngan roti canai.........

Kami order roti telur 2 .......wif bawang utk laling hubby and w/o bawang utk I.......i nie kan jakun...sayur x makan, bawang tak makan...tp kalu bwg letak dlm sambal.....buta2 jer I ratah...camno tu..........sambil nunggu order sampai, Laling Hubby layan paper dulu.....



tu dia dah sampai dah............roti telur 2..........milo ais utk I



Budak kecik nie ngenadas tau.....x mau duduk kat kusi sendiri...nak menyelit kat papa dia.....tu bukan apa.....dah kena fire ngan mama dia......dia pergi ler mengadu kat papa plak.........



dan........bila bwk budak kecik nie makan di luar.......adalah sgt hazabb.........coz' dia nyer peel......mmg bisa buat sakit jantung ler..............konon nak makan sendiri......lebih main sebenarnyer...............



Act we ada order telur 1/2 masak 4 biji..............cam biasa ler..........anak dara tu kan hantu telur.......harus ler order......tp x sedappp oooo...........x abis pun....giler mahal plak tu...........telur 4 biji jer RM3.60 .........giler mahal ler kedai ko nie mama..............untung lebih.......kaya x jugak.......nasib ler roti telur ko tu sedap........lembut jer................


12 Kata Mereka:

shi3la said...

ehhh batrice pon soka telur juger yer sayang...ingat mama diyer jerk soka telur...eh ehhhh batrice nyer telor kalu mamabatrice makan memang la tak sedap..kann ker lainn rasernyer tuh..batrice mkn rilek jer....
uitt terlebih sodahh..

~~ciklinn~~ said...

roti telur satu tak mau bawang key..... n milo ais taknak susu byk tapi nak milo byk... hehehheeh

huhhuhu tinginn yer roti telur..dah lama akak tak mkn konon diet hari tu... ptg ni aku nak gi carikk

neezareef said...

eh..sama la ngn ciklinn nk roti telur siap sardin nih ha...adehaiii...

anak dara aii pn hantu telur gak

☆ lieya latif ☆ said...

alamak, lapa tgk roti telur ni zana...konpem balik kang aku singgah kedai roti canai bawak mia n mija karang !!! konpem!!!!

Mrs. Hasanif said...

hehehe..nasib sedapkan.. maryam suka mkn capati...erkk ngikut arwah atoknya sggh...

Dee said...

batrice leh kawan ngan auntie..auntie suka half boiled egg..huhu..dh lama x mkn roti telur..

Emy Omar said...

Ala..nampak sedap lak roti telur & milo ais tu zana..sian batrice mama marah ye??he..he..budak2 macam tu la Zana,akak ni kalau gi makan kat luar huru hara dengan Erfan tension ooo

♥ Cik Puan Mimi ♥ said...

akak pun kalau makan roti telur compem tak de bawang.. kalau ada bawang putus selera!! hahahah..

batrice ni sama la dengan peel emily, kalau makan mana ndak duduk kat baby chair, mesti nak duduk kat pangku papa.. tapi tak pe, yang penting tak menyelit kat pangku mama, boleh la mama makan dengan aman damai. hehehhe

yong ibu chem said...

peberet aku roti telur ni zana. klu roti kosong aku tak suka..hhehehe

Ena said...

bestnye nampak roti telo dia nyumnyumnyum....

rasp said...

i pun soka roti telur..ramai peminat roti telur nie kan..

PerantauSepi1306 said...

cumel batrice pakai hat camtu ;D