CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, April 16, 2009

Anak Anugerah Allah.......

kena tag ngan Kak Mimi.....xde citer....so, layan tag jer lah yerk...
tp taq nie best........coz' citer & harapan pasai anak2.............menjadi kesukaan I tu....he he he
btw.......thanks Kak Mimi...........ingat kat I.....i lap u lerrr.........



~My Beautiful Princess~


** sejam selepas keluar dari perut.....ngeh ngeh ngeh **

Nama Penuh : Nur Batrisya Qistina Hemlin

Nama Panggilan : Batrice, Tisya, Tichot, Icha......

Maksud : Nur (Cahaya) Batrisya (yang cerdik) Qistina (Keadilan)

Jantina : Perempuan melayu terakhir....wink :-)

Tarikh Lahir : 23 Januari 2007

Tempat Lahir : Klinik Pakar Fatimah, Johor Bahru

Berat Lahir : 2.60kg

Cara Kelahiran : Normal...............



Harapan dan impian terhadap anak ini ...dan korang nak anak ini jadi apa besar nanti......dan KENAPA..?

- Dear Batrice sayang.......Mama & Papa doakan semoga Batrice membesar menjadi anak yg sihat, anak yang cerdik, anak yg sentiasa mentaati kami, anak yg tak pernah melupakan kami, anak yg sentiasa membahagiakan kami, anak yg sentiasa membuat kami tertawa, anak yg menyayangi kami dan menjadi anak2 yg terbaik yg Allah kurniakan pada Mama & Papa


- Bila besar nanti.......jadilah insan yg berguna kepada bangsa, agama dan keluarga.....apa pun pekerjaan yg Batrice ceburi nanti, mama & papa akan tetap mendoakan yg terbaik buat Batrice.....tp kalu boleh........Mama nak Batrice jadi Pensyarah or Peguam......coz' mama x dpt capai impian mama tu..............but, Papa plak nak Batrice jadi Pemandu Kereta Formula 1........mana2 lah sayang.........yg penting rezeki itu halal dan Batrice gembira dengan pilihan Batrice. Mama & Papa sentiasa mendoakan yg terbaik buat anak2 kami.

** anak dara yg makin besar makin byk ragam **

14 Kata Mereka:

mama mya said...

batrice nak jadi pemandu kereta formula 1 yer hihihi cik mya lak nak jadi cam valentino rossi racing motor hahahaha

semoga batrice membesar dgn sihat n menjadi anak yg solehah.. amin

mama mya said...

re = akak dok reply2 komen yg ada.. nengok2 zana ada n3 baru hihihi

selama akak berdiam diri itu yg akak fikirkan.. cukup ke? fikir jek x membantu buat yg lebih baik :) kan..

aimi @ kamalina said...

uihh...besar harapan papa batrice tu...

As said...

hmm .. tomei dia masa lahir...
pemandu kereta F1 ya....Amin

Jasfyra said...

amin tok impian mama dan papa itew

rasp said...

smoga tercapai impian mama & papa batrice..amin...

Aza...As :) said...

walaupun time lahir 2.6kg jeerr...tapi pipi batrice dah bam..bam...comeeeeiiii laaahhh ;)

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

jauh jugak kau bersalin kat JB yer.. larat kau dari kluang dalam sakit2 tu nak ke jb. kalau akak la, mesti dah terberanak kat dalam keta. hehehe

Klinik Fatimah ni kat area mana zana?

comel muka batrice baru lahir.. merah betul bibir dia.. kulit pun putih melepak... mesti kau kuat minum susu soya masa ngandung kan..

Dee said...

cutenyer batrice masa kecik..zana..congrats on ur nomination for supermummy amazing blogger award ye..tahniah..tahniah!!

neezareef said...

merah mlut batrice ha...fresh la jugak tu ha sejam lps lahir

Sham Ummi Echa said...

aku suker ngan impian papa batrice nk dia jd pemandu F1 tu.. giler bes tu...

atty's said...

putih melepak..batrice

zino said...

semakin hari semakin comel dia

Ani said...

Salam,

Tumpang iklan....

Come and visit us at http://eazyshop2u.blogspot.com for a good quality, branded and affordable children clothing.

TQ.