CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, April 13, 2009

Tag By Sweet Mama

It's from mama yg sweet....ZUERA........thanks Zuera...ingat gark ko kat aku nie w/pun melalui kerjarumah....he he he....so, the Tag about....MY BLOG.....


1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?
LIFE THRU MY EYE
kehidupan melalui kaca mataku......bukan kaca mata korang.....he he he.....so, it about me, my laling hubby, my princess, my family and our passion.....

2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
http://mezanna08.blogspot.com
Coz' it's about me....so....tu yg letak nama sendiri tu.....FP dah guna nama anak.....so, utk blog....nak kasi penghargaan pada diri sendiri......tu yg guna nama sendiri tu......08 tu plak.....tahun blog ini di lahirkan....

3) Apakah "method" penulisan dalam blog anda?
mmmm..........it's about our family..........kekadang nyibuk gark ngan isu2 semasa...about xtvt kami......xtvt di sekeliling kami.......

4) Pernah terasa nak hapuskan blog anda?
NO....no no no...
kenangan....kot2 ler hayat blogspot nie panjang.......boleh ler anak dara tu imbas kembali apa yg dia dah lakukan kat mama & papa dia.......and I pun boleh ler imbas kembali kenangan2 lama......x gitew puan-puan


5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?
Super Duper sweet........cam nama blog tu sendiri JOURNEY OF SWEET MOMMY & DADDY...
nak2 bila Zuera dah tukar background nie......lagi bertambah2 sweet blog dia.......kaler dia SWEET cam lollipop......nak geget2 bleh Zuera?


6) Next to 10 person to tag
mmmm......for 3 person only........kasi chance pada yg lelain tu.....
1) Kak Perantau Sepi

8 Kata Mereka:

sis_nita said...

heheh! akak pon baru jerr menjawab tag ni..

Zanna_MamaBatrice said...

sis-nita ~ cargas ko kak.....

[S]itie [B]Um [B]Um said...

tag..tag

LayarLara said...

ohhh ko tag akak yek...

wokeh... akan akak laksanakan yek...

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

warghh..zana, nak tanya??..zana masik aftif ngan fp ker??atau pun dah bungkus..keh..keh..

Aza...As :) said...

dah berblog...FP diluperkan yeeerrr??? sian FP...tapi blog lagi best kaann??? macam-macam boleh celoteh pjg2 ;)

Dee said...

hahaha..ko kena lagi neeza..zanna nyer tag dulu pun i lum byr lagi..kehkehkeh..sabar ye zanna...

neezareef said...

zana,
leh x nk ngelat..sbb dh penah wat marrr