CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, April 06, 2009

I di jangkiti....

hu hu hu
I dah start selsema...
dah start sakit-sakit badan
dah start lenguh-lenguh sendi
dah start rasa bengang kat kepala......
adoiler.......
nie sumer ....kerana .....i telah di jangkiti SELSEMA.......
help help help

x syok ler kalu kena selsema nie
satu badan sakit
paling tak best....tangkap kat kepala nie...
rasa bengang jer.....mata pun cam layu jer...
mengantuk 24 jam........

i kerja hari nie...
boss baru balik outstation...so nak settlekan claim dia dulu
esok.....x tahu ler datang kerja ker tak.....
rasa cam nak MC jer............
rabu dah cuti.............

18 Kata Mereka:

neezareef said...

mlm td pn kena sesema jap...mmg x sanggup asek bersin jek..
seb baik hubby ade bli ubat kt pharmacy..telan sebijik sado2 tgh mlm baek sudah..adehh lega tul
bkn ape..risau kalo sesema ke batuk ke nnti jngkit kt anak2 tu yg leceh

aimi @ kamalina said...

alahai..get well soon ya zanna...akak pun tak suka kena flu...satu badan akan lemah...

Mummy Dasy said...

moga2 cepat sembuh ye...

Jasfyra said...

kesian..mkn ubat cpt,harap2 cpt sembuh

Dee said...

jaga diri baik2..mkn ubat..n hv a good rest ye zanna..sian..

sis_nita said...

haaa.. ni jangkit dari anak dara akak ehhh.. wawa dah okay skett dah.. demam tu larik kat ko kot.. huhu!

semoga cepat sembuh ehh..

♥ Cik Puan Mimi ♥ said...

jangan lupa makan ubat.. cuba beli kat farmasi ubat clarinese.. cepat baik dari selsema

Mama-Danish & Sarah said...

Salam ziarah. Semoga cepat sembuh. Kalau selesema mmg lemah satu badan.

Hirda Ibrahim said...

get well soon.
aku batuk + selsema. sore dh mcm org jantan.
tadi sembang dlm phone dgn mimi pun dok kung-kung, kung-kung. stresss...

☆ lieya latif ☆ said...

tu cam bunyi2 nak demam tu zana....skrang musim tau...kat tempat aku ni ramai gak dah menunjukkan simptom2 cam ko nie....kat umah aku plak si mija....sok sek idung die tak selesa...aku kesihan kat die, aku lenyek kat sebiji ubat selsema kuning tu bagi kat die, terus pagi tadi hingus dah tukar kuning, maknenye dah nak baik laa kan...suke2 aku jek kasi ubat dewasa tu die....he he heh sebab aku kesian kat die.....ngan tak selesanye....tapi aku dah mintak advise si lily nurse bertauliah tu laaaa dulu....keh keh keh keh

get well soon okey...lik umah suruh batrice picit2 paler tau

Sham Ummi Echa said...

get well soon zana..
skang ni da start ujan jer petang2
mlm td echa pon tiba2 jer dpt selsema.. risau gak aku.. rimas la kalo slsema nih kan..

~~ciklinn~~ said...

alahai cinnyer ko dikk.... gilah balik bawak2 berehat... sbb kalu selsema nak buat keje pun takleh kan..sengall jer pale..

rasp said...

have a gud rest and makan ubat tau zana..smoga u cepat2 sembuh..

.: Leen-Wawie :. said...

adoi, samalah kiter.. musim ni ha.. pas sorang sorang kene.. batuk+selsema nih yg tak tahan nih.. cakap skit batuk.. cakap skit batuk.. tensi laaa... moga cepat sembuh yer...

zai@umiaiman said...

alahai .. sakit yer.. jgn lupa ambik ubat, mkn ubt n ambik jer la MC .. bila rehat nanti akan sembuh.. harap sembuh cepat yer..

Qasehku said...

Zanna mkn ubt yea..hope tk kna dmam plak pas selsema tue..huhu kita bru nak baik nie

Big Mamma Bukhari said...

get well soon my dear!! tidur/rehat cukup2 ye!!
tq wishkan bday kak t ari tu! muah!!

As said...

zana aku pun baru jerk lepas baik dr demam... tp still batuk lagi.... zana ko jgn lupa mkn ubat ya...