CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, March 24, 2009

B/fast pagi AHAD !

Balik dr Melaka dah lewat kan.......I pun tido lewat gark malam @ pagi tu.....so, pagi Ahad.......b/fast adalah di luar........tp tulah........jgn harap ler nak bangun lewat.......kul 7.30 am .... anak dara tu dah bangun kejut we'll............mintak susu.........pastu bebel2 atas katil dia seseorg.........x puas hati nengok mama & papa dia still berkubang atas katil........dia dgn lekuk kepala sorang2.............mmg cemburu buta betul tau anak dara sorang tu.......kena gark ler bangun ...........hu hu hu.....ngantuk ngantuk!!!!

Sarapan di mana?.........mana lagi.......Railway ler........pekena nasi lemak, pau sambal & telur separuh masak..................and ...........

anak dara I tu.......bab2 telur separuh masak......mmg handal...........2 biji sekali ngadap jer.........mama dia dok kebil2 tunggu turn nak suap masuk mulut........tp nan adoo.......coz' sumer settle ke mulut dia.............mmg nak kena order 6 bj lor.......2 papa, 2 mama & 2 batrice...........adil & saksama.............

** kacau kasi rata sumer bahan2 yg di perlukan **

** ready......let....set ........**

** go......yummy yummy yummy **

After b/fast ..........ke pasar tani beli bahan2 nak masak lunch nie............sempat gark ler beli susu si Batrice yg tidak kejumpaan di TESCO MELAKA.......akhirnya, di Kluang jugak yg ada......he he he

Nie lah barang2 basah yg di borong di pasar.......and susu Batrice.........

Lepas beli bahan2 basah.......kami x terus balik ke rumah.......tp ada agenda yg seterusnya.....nie projek laling hubby....... I ikut sajork..........

10 Kata Mereka:

mama mya said...

waa terror batrice makan telur separuh masak huhuhu sakan yer jalan2 batrice

re = akak gelak besar baca komen zana kat n3 tayang pakwe :)
thanks wat ari akak ceria hihihi

Big Mamma Bukhari said...

sedapnya telur separuh masak tu. . letak kicap masin skit.. black pepper skit. aduh3!!

shimazahar said...

uikkk sedapnya nengok anak dara nie makan telur setengah masak.....
haiiiii..... nengok nasi lemak dengan telur setemgah masak tu.... ermmmm lama betul tak makan...... terliur laa plak......

neezareef said...

mcm tingin nk mkn kt real railway station tuh

♥ Cik Puan Mimi ♥ said...

bagus la batrice suka makan telur.. anak2 kakmimi semua tak makan telur. jangan kata telur separuh masak, telur rebus dan telur goreng pun tak makan.. farhan langsung tak pernah sentuh dari baby lagi..

sis_nita said...

ni bleh jadikk geng upin n ipin anak2 dara akak ni.. sara ngan wawa mmg peberet tlur2 ni.. memacam resepi yang akak wat.. sure habehhh punyerrr..

Jasfyra said...

wah..suka telur separuh masak eh..anak2 aku suka telur rebus je.xmo kuning..hehe

eija28 said...

leh geng dgn iman nie....iman suke mkn telur goreng.....telur separuh masak x tahu ler dia suke ke tak.....selera sungguh batirice mkn yerk....

☆ lieya latif ☆ said...

same laa cam mia n mija ni...pencinta telur yg tegar....aku suke laaa sebab senang nak bagi dieorg makan....tak yah masak susah2....keh keh keh

ai said...

telo separoh masak tu feberet aku anak branak!! sluurrrppppppp