CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, March 19, 2009

Camno Anak Dara Aku X Ganas...........

Betul.......
kalu hari2 dok bergurau camnie gaya.........
camno ler anak dara I tu nak jadi WANITA MELAYU TERAKHIR kan........
lasak memanjang...........

siap buat aksi gimnastik lagi.....................

20 Kata Mereka:

Emy Omar said...

Takpe zana sok dia dah besar pandai la dia nak control Ayu..dasyat oo ayah buli batrice yeeh.

zino said...

tak pe besar nanti jadi gadis tahan lasak... sedia menghadapi segala cabaran hehe

yong ibu chem said...

si batrice ni nanti dah besar aku rasakan zana dia mesti jadi seorang yg berani..kuat semangat punya!

Nur a.k.a admansyah said...

takpe... bior die ganas sket! boleh jaga diri.

yg akak risau... lelakiX2 kat luar sana tur manyak sgt yg... awww!

hirda said...

x pe,
besar nanti dia jadi macho & independent...

aimi @ kamalina said...

hehehe...setuju cakap kak nur tu.... biar batrice berani, nanti blh defend mama dia bila dah besar.. hehehe.. jgn dpt lelaki lembut udah...

sitione said...

wakakakkakakkaka

tulun2..tulun

bapak buli anakkk

eh ..eh salah..ank buli bapakkkkk

Idida Aziz said...

samala ngan pica tu zana...sll k ida larang abie dia takut jd ganazzzz :d

Jue ~ mama DnD said...

x per zana biar dia brutal sket...nanti dah besar xderlah kena buli...tp akak tetap seriau tgk aksi dia tu...huhu

eija28 said...

batrice buat aksi gimnastik nie....biasa ler tu zana bdk2 besar nie mmg lasak!!!dah besar nanti pandai ler dia control cun!!!

neezareef said...

ni gaknye papa batrice nk ade geng boy nih...hehehe

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

wow, lebih lasak dari pelatih PLKN ni..papa batrice tengah buat latih tubi ker...
Jannah pun dah pandai tendang2 org sebab pengasuh dia ader 4 org cucu lelaki..
nak salah kan siapa tu???
keh..keh..

sis_nita said...

owhhh.. pehhhh.. ni kalo selalu wat ni harapan jadi ahli gimnas negara tawww.. huhu! anak2 dara akak dah bebesar.. tulang dah kerass.. he!

lieya_latif said...

mmg ganas tu anak ko ni main..mase main buai kain pelikat tu pun ganas gak....mmg berani die kan zana....sure tak takut gayat budak nie....tertonggeng2 haa aku tgk batrice ni.....yg pasti, hemlin mcm shah, rajin buat anak die camni....he he hehe aku tgk tukang geleng kepale jek....

maknye main gimnastik bile plak....hik hiik hik

Cik Puan Mimi said...

ooo ganasnya batrice.. tak pe, biar lasak sikit, kecik lagi, dah besar boleh la control anggun nanti hehehe.. tapi kalau buat aksi tu kena la kawal, akak takut jer, dia tergeliat badan..

atty's said...

nie senarnya papa batrice nak baby lagi nie nak boy..

ko kasi lak baby boy zana..

rasp said...

takpe kecik2 buat cenggini, dah besar tak leh 'bermanja' nak buat camni *ihiks*

Jasfyra said...

xpe, dah beso nanti mesti dia sopan santun gitu..hehe

mama mya said...

x pe lasak2 baru laa best.. :)

Monkey D Luffy said...

gila ah