CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, March 11, 2009

Hasil Tangan Anakku............

skip citer nak review novel SPBI tu yerk...
i nak dulukan entry nie..........
anak harus di utamakan lorrr............mati ler kena lempang ngan uol's nie.......he he he

nie ler hasil tangan si Batrice
katanyer mama blogger tegar.........so, camera tu mmg di mana2 saja wujud
so.........princess nie nak mengasah bakat plak
kot2 ler boleh menggantikan mama dia nie kan.......
meh layan hasil "tangkapan" batrice.........
layanzzzzzz...............


and..........ini shoot terbaik dia.........keh keh keh.......gambar daun pun jadiler...............


12 Kata Mereka:

~~ciklinn~~ said...

kikiikiiikiiki esok2 ni pun blogger tegar gak ni zana.....

dik kalau kau rembat DSLR lagilah cantikkss gamabr2 batrice amik... hhahaha

Mrs. Hasanif said...

kagum aku ngan hasil tembakkan batrice.. mmg menurun mama dia la tu.. lama2 nanti mesti lg gempak batrice amik pic.. hehehe maryam pun dah pandai amik pic..

ala x sempat la aku bc review novel tu..aku cuti esok sampai senin... huhuhu

Cik Puan Mimi said...

wah2 perturunkan bakat nampak.. tak lama lagi senang la kau nak berposing zana, suruh ajer batrice.. dia sedia berkhidmat jadi kamerawomen. hehehe

zana, akak tengok kau makin bam2 ler.. (ayat tak sedar diri ni, sebab diri sendiri pun dah bam2 gak ni.. uwaaaaaaa)

neezareef said...

zana..pndai batrice asal x jatuh camera udah..
wah zana g mesy tingkap eh..ekkekee..pasal dok kt tembok

lieya_latif said...

wah bakat terpendam...ikut ko laaa zana nie...he he heeh.....bagus2 pas ni leh harap laa gi mane2 vacation, ko ngan hemlin baik punye posing, si batrice tukang amik gambar....he he hehe

jgn tercampak kamera udah....kang ade hemlin garu kepale sebab kene paw ngan bini die beli kamera baru keh keh keh

elly said...

hamboiii... batrice nak tjuk bakat ye... meh amik tag kat blog saya!

Sham Ummi Echa said...

kira ok ler nih.. pasni leh la ko suh batrice amik gambo ko laki bini tgh posing sakan.. harus pasni gambo ko jer.. gambo batrice xdak... hehehhe...

baik ko kan..bg batrice pegang camera.. echa toksah hrp ler.. sjk aku beli camera canon nih.. mmg x merasa la echa nk usik camera ummi dia nih...hahha kedekut giler ngan anak.. bkn apa...kang trjatuh kang... sawan plak aku nk kena beli yg baru..

Aza...As :) said...

hahaha...nasib baik camera digital kaann??? so..lantaklah nak snap berapa ribu keping pun...mau kalau kena beli filem macam dulu...camera tu takkan dibiarkan untuk disentuh oleh tangan2 si comel kaaaann??? hehehe

farah amoi said...

huhhhh!
tungu sebulan 2 lagi
ade blog sdiri ler si batrice tuh !!

alaaa...mama dia pon
sempat gak posing walau candid !


amboi ko zanna...leave komen kat stiap my entry tuuuu
ni ler baru singgah and baca tul-tul namanye...


hehhehe

Monkey D Luffy said...

apa kata ko belikan DSLR... hehhee

mama mya said...

waa batrice terror.. nanti leh amik gambo cik mya lak yer :)

rasp said...

kecik2 dah praktis bagus bagus..leh jadi pamos photographer nanti :)