CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, March 05, 2009

BIAR MURAH TP CANTIK & SELESA

Hasil shoppingan yg tak seberapa i & batrice
kasut dia yg sangat comel di mata i dan mata batrice

the color.........the corak........yg paling penting..........ongkosnya jugak masih bisa buat daku tersenyum utk membeli yg lain.........he he he..........harga? ............baru RM24 after discount 10% ........sgt berbaloi...............


sgt suka ngan corak2 kat kasut nie.......meh close up sikit...........


kat tapak pun bercorak bunga2 gark............

dan paling penting selain kasut tu cantik dan murah
anak dara i suka......
sampai nak tido pun nak pakai kasut baru......
layan kan jer...........

apa yg lebih membahagiakan perasaan seorg MAMA
selain melihat anak gembira dah bahagia........eceeehhhheeehhhe





19 Kata Mereka:

Mummy Dasy said...

BAtrice size 26 ke huhuhu Daneen baru size 24 susah nak cari size nyampah tau... tapi suke tgk gegirl pakai pinkish ni cam comel jek...

Hirda Ibrahim said...

aku x tau kalu guna size yg puluh2 ni hardy size berapa. tapi yg aku tau.. kaki dia size 9US now. tu pun dh muat2. serius besaqqq...

zana,
betui, for me, janji cun, selesa & yg penting nampak 'mahal' dimata sendiri...heheheh
tapi memang cute kasut batrice tu....
kaler purple ada x?

farah amoi said...

cumel la zanna
design pon okeh
simple

and nampak sesuwai di kaki batrice

rm24 tu dah kira okeh ler
utk dak kecik
depa pakai sekejap je kan

Syasmeen said...

Batrice size 26 ek anak meen airiena size 29 kaki cam org besar dulu pernah beli kasut mcm tu tp dia x nak pakai katanya sakit...so skrg just pakai sandal je...biar murah janji anak pakai selesa...lgpun kita kena lah jimat cermat betul x zana

Dee said...

wah cutenyer kasut batrice..auntie pinjam leh?

IdzaRis79 said...

beli kat mana?

ibu 2AZ said...

aunty pun suke tgk..cantik lah design die..ok tuh zana..asalkan slesa dan cantik kan..

ratna said...

kita sbg seorang ibu selalu mcm tu kan..selalu nak tgk anak tu happy dgn apa yg kita bawak balik utk dia atau beli utk dia..

zanna..org kata kita ni dpt pahala gak tau bila membuatkan anak kita gembira..

*Azie* said...

wah...cantiknyer kasut batrice...erin nak bleh..sbb erin baru nak dapat kaki...heheheh

As said...

mmg comei kasut tuh... murah xpe... asal selesa... padan jer ngan kaki batrice tuh.. sama la cam hirda .. aku kalo no puluh2 ni x tau... adriana kalo pakai 8UK... consider besaq jugak la.....
beli mahal2 pun... budak sekejap jer pakai nyer....

kakpiah said...

kiut...
utk dak lelaki ada tak??
hehehe.. nak jugakkk!!!

Cik Puan Mimi said...

cute kasut batrice, warna pun cantik.. kalau pakai dengan gaun putih bunga2 pink, alahai, memang nampak manis..

neezareef said...

ade kasut yg kita nk branded..ade kasut yg leh bli takat buat ganti2..ok la tu zana harga ok design pn lawo

~~ciklinn~~ said...

alahai comellnyer kasut pink nie...

ala dik yg penting cantikk n murahh... ahahhah akak pun sellau camtu..asal cantikk ku rembat jekr..

Jasfyra said...

xkisah ar murah,asal cantik kan.dan selesa..cantik kaler tuh..pink kaler..i like...

mama mya said...

waaa canteklaa kasut batrice leh cik mya pinjam :)

Puan Iza said...

Cantiklah kasut batrice tu...iza pun suka....tak kisahlah murah, janji cantik dan selesa.....

ai said...

Sonoknye dia dpt kasut baru... :) anak2 auntie nak dpat kasut baru time nk raya je! keh keh...

Monkey D Luffy said...

menyesal aku membesar dgn cpt.. kalau x merasa gak aku kasut cam tu