CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, March 20, 2009

Big Apple Promotion

cam biasalah kan......hari2 kerja nie mmg makan luar punya.....xde masa + M.A.L.A.S ...........lepas makan...........pergi beli Big Apple...........lama dah rasanyer x makan donut Big Apple......tu yg cam mengidam tu.............cam biasa lah.........beli 3 ketui jer......coz' laling hubby tu bukan makan pun.....this time i ambil Choreo, Say Cheese and Alien ........yummy yummy.........

1st time try ambil yg Say Cheese tu...............sheedaapppnyerrr..............rugi tak ambil selama nie...hu hu hu.......tp tulah, dpt ler merasa sikit........selebihnya anak dara sorang nie yg ngabiskan Say Cheese tu...........x cukup sebijik Say Cheese tu.......dia makan lagi plak yg Choreo tu.......abis separuh jer lah.....ha ha ha......yg lelain...........sapa yg punya....MAMA BATRICE yang punya !!!!

Yeah...!!! Big Apple ada promotion uol's .........start from 15th April until 31st May...........jom ramai2 beli Big Apple next month..................

Sumer2 I suke............tp yg selalu beli tu Duren Duren, The Alien, Choreo Moonraker........so...after this akan tambah satu lagi..........Say Cheese........yummehhh!

Korang boleh refer to www.bigappledonuts.com for more info.........but, from now boleh starting membeli belah di Big Apple..........voucher di atas korang akan dpt bila korang beli donut di Big Apple lah kan.............simpan coupon redeem tu yerk kengkawan...............utk d guna pakai pada 15 April nanti..........eceeeceeehhhh

Camno badan x bertambah berat erk...........asyik nak mengumpul lemak yo....pastu bising pasai apa badan x turun2..........kah kah kah.............

18 Kata Mereka:

Mummy Dasy said...

uishh teringin lak dah lama x beli saja jek zanna ni menggoda tul ada ni kang g beli..Danish & Daneen fav. diorg choreo..

liwaniel said...

nak big apple jugak..

wanie suka say cheese, alien dan green teaser...

sis_nita said...

sungguh anggun donut itewww.. tergoda iman akak hendak memakannyerr lunch time nanti..

Jasfyra said...

wow..ada promotion eh..nk p weekend ni le

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

kak iena tak pernah sampai pun big apple ni..kene p gak ni..
zana ni kira org kuat bign apple ni..sebab selalu gak buat promosi fasal donut ni...
memang sangat yummy tengok batrice makan tu...

eija28 said...

wah...next month boleh beli nie....eija suke yg alien...yummy...yummy....

atty's said...

wah besh gak nie jom pakat2 serbu big apple

Hirda Ibrahim said...

aku suka aliens & yg ada almond tu.

thanks for the info. bln deoan kita serbuuuuu....

ps: sama le kita zana, now aku dok amalkan minum teh + limau. laki aku dok perli "yang, kalu x kontrol mkn, u mkn dgn pokok2 limau tu pun tetapppp body camtu gak" cheh!! ni ada yg nk kena niiiii...

mama mya said...

tiba2 tekak rasa x mau makan big apple huhuhu dulu beli x abis makan pun :(

re = hahaha gangster mana laa tue hahaha.. rasa2 cik mya kot gangster tue.. tue pasal akak menjerit hahaha

As said...

BIG APPLE... kiter suka... baru jer mkn... ader promotion ker... harus pegi ni.. kiter kalo mkn suka the alien dgn chocolic.. kalo anak daraku harus pink twister...wallaaa punya....

my qaseh said...

Erm lmaa teringin tp tk tpgi pn Big Apple bru bkak d Jusco Bukit Indah tue..t nk try laaa

Cik Puan Mimi said...

kat mana nak dapat voucher free big apple tu zana. kat outlet dia ker.. bestnya..

akak pun suka duren2, california almond, aliend.. pastu pekena plak dengan ice blended dia.. pehhh meleleh air liur.. lagi satu, kan selalu kalau beli air dia, dapat free donut kan.. yang donut kosong jek tu pun, sodap!

Tuan Rumah said...

Hi! Just nak inform, kena datang beli starting dari sekarang.. baru kita beri voucher promotion tu. Kalau tak beli sekarang, takkan dapat promotion voucher tu..
Cuma nak redeem voucher tu kena tunggu 15 Apr baru boleh redeem.. more info, http://bigapplelamanda.blogspot.com
Inform kat kawan and keluarga semuanya ye.. tq

SUZIE APAI said...

hiks...makan jgn tak makan...

ai terliur ler plakkk..

bila nk gi nih..hehehhe

Dee said...

tgk teringin..tp dh lama x beli donut..hmmm...

Emy Omar said...

Ooo ada promotion ye Zana..wah ni kena selalu serbu big apple masa bulan april nanti ni hahaha

zino said...

kalau anak dara zino tu tau.. mau hari2 dia nak ulang hehe..

Jue ~ mama DnD said...

waaa bestnyer der promotion..harus ptg ni..x pun esok daku serbu.. akak plg suke iceberg, cikabg suka whitnut...dnd semua pun suke...sedaaaaaaaapppp...