CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, March 10, 2009

Di Suatu Petang ..............

teruja bc tajuk tu tak?
sajer buat gempak sikit.........citer.........nan ado!
jgn mare..........i'm corry.....keh keh keh.....
yg penting kumpulan SEPAH juara Raja Lawak Musim ke 3.......
cayolah anak JOHOR............tetiba plakkan..........


Hari nie hari sejuk.........
pagi hujan.........tengahari panas..........petang hujan............malam? mintak2 ler hujan gark kan.....
sedap sikit nak bersembunyi di sebalik comforter tu..........he he he he......


Terlebih rajin plak petang nie........
perut lapar............hari plak gelap, sejuk jer kan........
buka peti sejuk.......ada balance lagi keropok lekor barang sebatang dua tu......
baik ler di goreng......boleh buat minum petang kan..........



5 minit dah siap...............sedap makan panas2.............tp kena ler tunggu laling hubby & princess sampai dulu baru boleh bersantap kan...........

x perasan ker..........tu pinggan baru lorr.......yg shopping kat langkawi tu......., tea set tu pun baru ok ................keh keh keh
dah pakai berkali2 baru nak buat havoc..........piiraaaahhhh............ada i kesah.............

Nak tunggu laling hubby balik nie........wink wink wink

19 Kata Mereka:

Monkey D Luffy said...

rasa lapar lak ni... huhuhu.

liwaniel said...

makan keropok lekor panas2 sedap tu...mana la nak cari keropok lekor sedap kat puchong ni

eRiNsZ said...

lor zanna kecur ar tgok kropok lekor tue

ratna said...

tertelan air liur tgk kopok lekor tu..

yong ibu chem said...

sodap!

kopok lekor + teh o panas!

wah...segar aku!

k.nurul said...

dik, kepok leko singgit dik....hihi..

Jue ~ mama DnD said...

cocer sejuk..layan kopok lekor panas2 mmg lah terangkat zana weeii...

Ena said...

gulp! masyaAllah..sedapnye kopok tu huhuhu.. zannaaaaaaaaaa.. nak skeeeeeettttttttt

mummysyafie said...

semalam baru layan kopok lekor pasar malam...huhuh..hujan² ni syok layan kopok lekor

~~ciklinn~~ said...

sedapnyer dik kopok tu...... tgok sambal tu yg tak thn tu,,, air teh lagi..perghh sepinggan habiss kalu dpt tu..

Cik Puan Mimi said...

jangan ler makan sengsorang.. meh sini hulur sepiring kepok lekor.. heheheh

kat mersing ada jugak orang jual kepok lekor kan.. sedapnya.. dulu akak suka yang nipis2, ranggup jer.. tapi sekarang ni suka yang tebal plak.. nak2 yang dalam dia macam kosong sikit tu.. ala akak pun tak tau nak cakap macamana..

mama mya said...

sedapnye makan kopok lekor dalam pinggan mangkuk yg baru :)

re = gambo bogel tue masa cik mya balik kg umah mak ngah dia kat balok, kuantan

neezareef said...

alamak teruja lak tgk kopoklekor nih

rasp said...

kopok lekor sedapnye...terkecur i tgk..

Dee said...

sedap tu mkn kopok lekor..panas2 time ujan2..

reen said...

sdapny kopok lekor..stiap kali g mersing snggah kt gerai wt kopok lekor.borong kopok....

ai said...

Va Va Va..

Kopok lekor itu tampak cantek bergaya dengan set pinggan mangkuk yg baru.. ;P

farah amoi said...

lor
mintak skit kepok lekor tuh
nama sedap jer

sWeEtdARLinG said...

uwaaaaaaaaaa nak kepok lekor gaaak