CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, March 15, 2009

Shopping & Ketemu Kawan

jumaat balik opis perasan yg ada brg dah xde stock
ubat gigi, sabun cuci pinggan, susu batrice dah abis
kitaorg jenis belanja sikit2..........
mana yg dah abis baru ler kedek2 gi beli
bukan apa......ada ler alasan nak ke mall kan
ha ha ha...brilliant tak idea tu...
keh keh keh

cam biasalah anak dara nie........kalu pergi mall........kalu x bwk balik belon......mmg x sah......
selalu yg jadi muka tebal minta belon tu...........sure ler i kan....nak harap papa dia.......
mmg payah lerrr..............

pastu teringat plak
present utk baby kembar tak beli lagi
baby kembar?.............oooo lupa plak nak story erk
Act............mak si Abid........dah selamat melahirkan baby kembar perempuan hari ahad lepas.......
tp i still x sempat lagi nak menjengguk.......later, bila dah di jengguk
i update yerk gambar kembar tu............

Tengah dok pilih2
tetiba jer ada yg menegur.........
alahai........rupanyer kak ina............and amy
opismate masa kerja kat Exquisite dulu......
lama betul x jumpa kak ina nie.........
makin cun ler minah tu w/pun baru lepas bersalin..........

Yang nie anak no 2 diaorg
Mohd. Aniq...........comel kan.....baru 4 bulan........
yg sulung perempuan....umur dah 3 tahun.......tp xde coz' ikut nenek dia ke johor...

Bila jumpa kak ina & amy nie......tetiba i rindu plak ngan suasana kerja kat opis lama......
sgt best......coz' sumer satu kepala.........hu hu hu......miss u all..........

9 Kata Mereka:

Big Mamma Bukhari said...

hi zanna.. kak t pun mmg dok tgh tulis list nak beli barang dapo mana yg dah abish.. hehe..
mmg teruja dpt jpa kawan2 lamakan?

Jasfyra said...

pandai hang eh..beli sket2 pastu leh p mall bnyk2 kali..sgt bijak..hehehee

bestnya jumpa kawan lama..nak2 lagi yg sekepala kan

Cik Puan Mimi said...

zana, kau suka beli barang sikit2 yerk?? akak plak suka beli barang secara stok, kalau beli sabun tu berbotol2, kalau ubat gigi berkotak2.. memang suka buat stok ni, sebab senang, kot2 tengah bulan barang takde, tak de la terkorek2 beg duit kan.. hehe ni pun sebenarnya ikut turun temurun cara mak kak mimi..

batrice suka paw belon ek.. sama la dengan emily.. kena la buat muka tebal/10 sen pegi mintak belon tu.. hehehe

lieya_latif said...

ZANA, same laa kite...hahaahaha aku suke gak wat camtu tapi kalo beli barang dapur jek laaa...susu ngan pampers harus aku beli borong tuk sebulan terus...

comelnye baby tu....cute...kecik2 dah nampak raut hensem.....

batrice ni same laa cam mija, kalo gi pasar malam sure kene paw belon....last2 aku beli belon tu sebungkus kat carefour ngan batang tu...aku tiup jek sendiri....h he he hee h

ai said...

sopinnnn...sopinnnnn..sopinnnnnn..

huhuhu..aku ni takdo ongkos nak bersopin2. sobak dado den!

lieya_latif said...

re : laa yeke dpt jemputan yana...tu ar, kalo kat sini leh pegi same2...ni aku mati kutu kat sane...takde geng sekapal.....hu hu uh

Aza...As :) said...

baguuuss...baguuuuss idea tu untuk beli sikit2 barang ;)....kak aza dulu pernah buat camtu jugak...yerlah kaann...utk alasan pegi shopping selalu....sekali kener sound dgn big boss daaaa....terus beli utk sebulan semuanya :(

Nurul said...

salam kak...msti bestkan jumpa kawan lama memori bersamanya tiba2 terputarkan???

miezrina said...

zana ~ apa nama penuh company 'Exquisite' tu

terkejut den... igt td co boos ku,

Exquisite Touch Sdn bhd

ekekekkekekkeke