CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, March 05, 2009

SELAMAT PENGANTIN BARU ISTERIKU !

Tajuk novel terbaru yg i beli
karya Nass Alina Noah
i akan try abiskan bc novel nie dlm masa seminggu..........
dah lama sebenarnya stop ngan hobby membeli & membaca novel nie
tp bila emosi tak stabil.........
layan bc novel nie..........sedikit sebyk menceriakan ketidak stabilan emosi kita.......


Sgt tebal ok .............boleh ker i abiskan dlm masa seminggu nie.......just wait & see

total sumer ada 1161 m/s ..........lebih kurang cam novel Bukan Puteri Lindungan Bulan tebal dia kan............

Chayok chayok zana.......u can do it !

16 Kata Mereka:

Jasfyra said...

rajinnya baca novel
aku dah lama xbaca novel zana
kalo membaca pon majalah je ar
tu pon kt opis..hehee

Mrs. Hasanif said...

aku pun minat baca..lama dah stop..tgk ko beli novel..hatiku meronta2 nak beli gak..klu novel ni best bgtau ye..aku nak gak beli..last aku beli bape bulan lepas tah diari bonda..ada ada setiap siri dia tau.. dr zaman blajar aku ikut novel tu...

aku ada beli novel bukan puteri lindungan bulan.. asyik nanges je baca novel tu..huhuhu x soka...

Sham Ummi Echa said...

aku pon suker gak baca novel nih..tp masa zmn skolah jer la..skang da lama giler x baca.. nk plak da ada anak nih..mmg x smpt ler aku nk baca..majalah pa&ma tu pon brkurun baru abis baca

Big Mamma Bukhari said...

selamat membaca novel itu ye zanna.. boleh2.. kena curik2 masa tu... hehe..
zanna kak t nk ty skit.. kak t dh import blog kak t ke wordpress.. tp bila kak t masukkan entry terbaru di blog kak t tgk kat wordpress tu dia tak masukkan sekali entry terbaru kak t kat blog tu ke wordpress... mcm skang kat wordpress tu entry dia setakat entry 25/2 .. cam ne kak t nak sentiasa teruskan setiap entry terbaru yg kak t masukkan kat blog tu dia secara automatik berpindah ke wordpress.. sebab takut arr kalau tetiba blog kak t tu ilang.. ilang akal agaknya kak t nanti.. ehhee.. tolong ye zanna.. ajar satu persatu ek .. kalau bolehlah .. sebab kak t ni lembab skit bab2 it ni.. hehe.. tq zanna..

*Azie* said...

Rajinnyer zanna..azie nie ada angin ,.,,,klu angin ok tebal mcmnan[pun novel tue mesti baca sampi habis

aimi @ kamalina said...

akak dulu layan gak baca novel ni... time muda remaja la..skarang dah malas.. bukan apa, kalua dah ngadap, dah tak mau buat bende lain.. khusyuk sgt.. hehee... kalau hari2 baca, mmg blh habis ni zanna.... u can do it!!! chiayok!!! chiayok!!!

Cik Puan Mimi said...

dulu setiap bulan akak mesti beli at least 2 novel, tapi sekarang memang tak de masa.. ni pun ada 2 novel yang tak baca lg..

tapi akak kalau baca buku tebal2 ni kekadang tensi jer nak abiskan. macma bukan puteri lindungan bulan tu.. mm nanti dah abis baca, jangan lupa bagi tau sinopsis citer tu tau.. kalau best, boleh la beli

Emy Omar said...

Akak pun suka baca novel zana..since samb belajar ni berhenti la jap dari hobby membaca novel tu tapi baru ni masa dalam pantang beli gak 3-4 buah untuk dibaca..kalau tak boring giler duduk terperap dalam umah kan..go zana,go..u can do it..

neezareef said...

dah lama meninggalkan zaman gilakan novel..tebal2 tu..dulu sanggup je baca

Aza...As :) said...

zana minat baca novel eekk??? beessttnyaaa bila tgk novel...dulu rajin jugak membaca...now sejak ader afiq...tahap penyakit M begitu menebal :) tapi kalau dah start membaca balik nanti...anakku sure akan terbiar...yeerr laahh asyik concentrate nak bagi habis baca cepat jeerr ;)

sWeEtdARLinG said...

kalo aku, makin baca novel, makin emosi tak stabil lebih2 kalo novel gaduh2 laki bini ni...

membawak sampai ke laki aku, aku punya geram...! bahaya!!

uhhhhhhh dah lama tak membaca novel.. mood tarak mariii

k.nurul said...

mcm best je novel tu dik..

akak pon dh lama tk layan novel2 sejak kawen...

atty's said...

kty pun suka baca novel..

~~ciklinn~~ said...

rajinnyer ko dik... akak skrg dah tak sempat nak layan novel..

JuJue said...

tajuk mcm best..tp tgk kan tebai nyaaa... mintak mahap ler..
tak koser mak! nanti dah abeh baca, sila buat review yer

Monkey D Luffy said...

mcm tu sebulan aku nak baca