CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, March 19, 2009

FISH SPA ...............

nie citer lama dah...........tahun lepas masa gi melaka.........kalu korang ingat entry yg i jumpa Oli and asha dulu tu...........sajo....xde idea petang2 nie............USB cable tertinggal kat umah.....so, x leh nak upload gambar2 baru........nasib yg nie ada kat CPU.....belasah jer lah....lagipun, entry about nie x pernah publish lagi................

Kalu x silap........kat TESCO Melaka........after jumpa Oli & Co............i tadah kaki kat sini.....hu hu hu.........geli lorr.......memula tu cam nak jerit2 jer bila ikan2 tu dok gigit2 kan.....tp control ler kan.......udah ler ramai plak yg dok kat situ menengok kami.............sambil sengih2 pandang org.....sambil menahan kegelian.........tp lama2 best ooo.............

We'll buat 30 minit kalu x silap......bayar RM18 ......murah ler kot......x tahu coz' tak pernah cuba b4 that............heran plak........ikan2 tu tak byk kat kaki laling hubby......kat kaki I lagi byk dari kaki laling hubby.........apakah?............lebih toksid dalam badan kot !

Makcik depan I tu lagi ler byk ikan2 pergi........dia masuk jer.........ikan2 yg kat kaki we'll terus ke kaki dia...........huuu huuu......lupa daratan tau ikan2 tu...........dpt kaki lagi gebus.........berdesup gi erk......nie kira boleh ler beri umpama mcm......... "habis madu sepah di buang"

Anak dara sorang tu.....join duduk sekali ngan I...........mulut bising dok "pish" "pish".......bila dia start boring....mula ler dia turun dari seat tu........gelabah I.....mana nak tadah kaki.......mana nak nengok2 anak dara tu...........he he he.............tp mmg BEST ler buat fish spa.............nak lagi nak lagi............



14 Kata Mereka:

Mummy Dasy said...

Nasib baik dia xnak terus tangkap fish...

Nurul said...

salam,

kak nurul penah buat masa di jaya jusco wangsa maju...

masa tu nurul buat 10 minit rm5 je,mula2 masuk tu nurul siap jerit2 kecik kegelian tapi lps tu rasa sedaplah plok...

klau ikutkan orang yang bertugas kat fish spa tu ckp klau ikan banyak kat kaki orang tu maknanya banyak daki hehehehe...tak tahulah btol ke tak...tapi nurul tak maksudlah diri akak ye hehehehehe....

aimi @ kamalina said...

adusss..kalau akak geli giler la buat bende ni...mmg takkan buat laa... ahakss.s..

atty's said...

selalu pegi kt tesco..

lieya_latif said...

hah bende ni laaa aku takkan buat zana...aku takut tau...aku ni penggeli no. 1....ape laa rase ikan tu kat kaki kite kan...aku tgk pic ikan tu kerumun kat kaki ko pun bulu2 kat tengkuk aku dah meremang nie....hiiiiiiiii....

ooo baru aku tau,ikan ni pun pemilih yeak...die pilih kaki yg gebus yeak....he he he....

kalo batrice laa yg rendam kaki sah2 ikan tu sume tak layan dah kaki korang....sebab kaki batrice lagi gebus mebus....aku pun sanggup geget...he he he he ntah le habit aku suek gigit kaki budak...mija la jadi mangse aku tiap2 malam ahhaahahhahaha

Puan Iza said...

arghhhh! geli...tak mo buat....

~~ciklinn~~ said...

hahhahah aku mcm kak iza... gelilak rasa nak letak kaki ku itu... dia geget tak dik?hahahhhah

mysha said...

aKak sHa terIngIn nak buAT tp taKut geLi ikAN tu gEgEt hekhekhek....

p/s: PasaL yaNg tAK perNah tGK tu Kak, buKan AKak soRang jer rAMai laGi yanG tAK pERnaH tGk...

rasp said...

ya ampon...i pun tak leh buat..eee geli laaa...tgk pics camni pun dah rasa kegeliannya *ihiks*

my qaseh said...

Wah Zanna dh buat ea..sya dh lma nk try wat Spa Fish nie tp tk trbuat2 lagi..cam best jer kan..t nk cba laa..

*Azie* said...

haiyooo geli x zanna ..azie teringgin nak wat la.

hirda said...

tu maknanya kaki makcik tu byk kulit2 kering compare dgn ko..

mcm hari tu aku pi fish spa kat mines. ikan kat kaki kawan2 aku semua x sebanyak aku. nampak sgt tebal beno kulit mati & daki2 kat kaki aku..LOL

Cik Puan Mimi said...

akak pernah buat.. kat sini 10 minit RM5 jer.. murah jugak la.. pastu ada trick gak kat ikan2 ni.. kalau masa ikan tu kerumun kat kaki kita, pastu ada orang lain masuk, ikan tu terus kerumum kaki orang lain kan.. tricknya.. kau angkat kaki dulu, ada2 5 saat gitu, rendam kaki balik.. ikan2 ni memang pantang ada kaki baru masuk kalam air, dia terus serbu. akak dah pernah buat.. lepas angkat 5 saat gitu, masukkan balik, ikan tu terus serbu balik. kau faham tak explaination aku tu??

reen said...

kalau kt kluang mall ad cmni kn ke best ek!!!