CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, March 12, 2009

CUTI EMERGENCY

I cuti hari nie
emergency
laling hubby kena pergi johor untuk undi kerja
my MIL plak ke KUANTAN utk settlekan berkenaan my SIL yg ntah apa2 tu
x abis2 nak buat hal and menyusahkan org..........

so.......xde org jaga Batrice
as MUM MITHALI.......harusler i bercuti kan.......

So, selamat bercuti utk diri i and.......
selamat utk di buli oleh batrice.............like this..........he he he

jgn ler tertipu dgn aksi nie yerk.......bukan dia yg jadi mangsa......cuba korang tengok bawah lagi.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

see..........mama mithali dia jugak yg jadi mangsa....................

ha ha ha...........inilah rupa mama mithali yg terseksa duduk kat rumah.............

Tp xde ler terseksa mana pun
happy jer dok rumah layan si Batrice tu........he he he
korang boleh marah ker kalu nengok muka dia macam nie.........
i tak boleh lorrrrr........so rasa cam nak cium2 juta2 kali jerrrrr.............

26 Kata Mereka:

Ena said...

wakakakaka
kelako sungguh..
dera jangan tak dera mama tu ekekek

Iezah Azizam said...

T,

KK tu stand for what? sori tanya sbb KK tu skang dah ramai yang guna pakai... heheheh Kota kinabalu ke, kuala kedah ke kuala kangsar ke orrrr kuala krau?

Kuala krau la kot kan... heheeh nama je org pahang tp x tau panggilan tempat2 org lain.... soriii ... :)

neezareef said...

slmt becuti zana..

lieya_latif said...

ko cuti2 yeak.....

tul tu zana, kalo aku pun aku tak marah....aku cium lagi byk2 kali....gelagat camni laa menghiburkan hati kan...

batrice, buli jgn tak buli tau....he he he he

haaa ape ko nak masak ari ni.....

Cik Puan Mimi said...

zana gambar atas tu gambar lama kan.. sebab tengok batrice masih memuting.. hehehe

wah ganas sungguh minah kecik ni.. tak de kerja la tu membuli mama dia.. hahah abis la apa lagi pasni yang nak di'dera' mama dia tu..

sesekali cuti best jugak kan.. rasa rileks jer dari beban tugas kat opis

iezah azizam said...

alamak sori dah tersalah hantar... :)

pepe pun salam kenal.... :)

anak u so cute.... bijak bijak anak mama ye....

mama mya said...

selamat bercuti n bergumbira bersama batrice yer..

lawak laa zana nie wat akak gelak sorang2 jek

Syasmeen said...

selamat bercuti dan melayan batrice...

Jasfyra said...

batrice memuting balik ke zana?EL tok jaga anak xpe...dpt pahala..hehee

Mummy Dasy said...

me pun suke klu cuti jaga anak hehehe.... aktif gak Batrice ni

Sham Ummi Echa said...

oo...ari ni ko jd mangsa buli batrice la ek.. aku pon kalo cuti kena jg echa..mmg x jd keje la.. xmo renggang lngsung..nk brkepit jer.. nk msk pon payah...

slmt brcuti n slamat dibuli yer..

LayarLara said...

hahahaah kene buli ko ngan anak sendiri..hehheehehheheh (aku pun...)

aimi @ kamalina said...

selamat dibuli oleh batrice yg comel lote tu... ok lagi la..batrice sorang je... kalau akak, kena buli dgn 3 terus... pengsan mak!!!

Jade said...

amboi.. die buli mak die :P

ekek... same le kita..bile cuti je kena buli ngan anak2 :P

~~ciklinn~~ said...

hahhahaha mcm2 lah anak dara mu itu...

ibu 2AZ said...

mama lak yg kene buli yek..hehehe..

Big Mamma Bukhari said...

zanna mmg ibu yg mithali...
layan karenah batrice.. biasa batrice dera mama dia ye?? hehee..

Big Mamma Bukhari said...

apahal komen utk t masuk kat page u ni zanna.. mesti isteri min molek (iezah pengomen ke dua tu) tu tersalah antar.. patutlah dia tinggal komen kat page t kata tersilap hantar komen.. hehe...

Anonymous said...

sib baik mama nya leh masuk bakul 2...kahkahkah

slmt melayan anak terchinta.. :-)

YATT

Sham Ummi Echa said...

siler amik award kt blog aku yer.. tq

Aza...As :) said...

hahaha...kejap jeeerr rasa diri terseksa diperlakukan macam2 oleh anak sendiri...pastu bila dia buat muka kesian...dia pulak akan terseksa diperlakukan dengan ciuman bertubi-tubi dan gomolan dari kita...hahahhaa....anyway anak dara sorang ni memang tgk sentiasa geeeraaammm jeeerrr nak di kiss sejuta kali ;)

Emy Omar said...

Buat batrice selamat membuli mama ye..he..he..kalau akak pun dah bagi aksi cenggitu tak jadi nak marah..sayang lagi ada la..
eh..little princess tu dah kembali memuting ker?

Nur a.k.a admansyah said...

ehh... ilang ker apa yg akak tulih td? aisey...

Batrice makin nakal yea? nanti papa balik, hmm... siap Batrice kena buli plak! he..he..

yong ibu chem said...

hahahaha siapa buli sapa ni zana?

sakan lah berjoli dgn batrice wooo..

heheheheee

sWeEtdARLinG said...

kekekeke

rasp said...

ngehehehehehe kes anak dera ibu yg sungguh mencuit hati ngehehehehe