CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, March 03, 2009

GELAK GELAK & GELAK LAGI!

Jom layan video anak daraku gelak...

dia gelak cam pelik sikit....cam berlakun pun ada

tp camtu kalu dia dah gelak .....

selalu kalu dia gelak cam nie....tu tanda mmg dia tengah rasa kelakar abis ler tu...!!!

video


20 Kata Mereka:

lieya_latif said...

aku tgk si batrice gelak, aku pun nak gelak jugak....comel laa bunyi die gelak, cume aku tak leh dengar clear sebab blog ko ade muzik kan....tu pasal dulu aku remove lagu ayat2 cinta kat blog aku tu, sebab takleh nanti video kite tak clear.....

die tgk citer ape tu zana, mesit citer katun tuh.....kalo wat ringtone henset suare batrice gelak best tu...he hehe

Mrs. Hasanif said...

hahahaha.....sempat ko buat video ..klu maryam nampak aku kuar kamera or hp cepat2 dia sudahkan gelak.. klu tgh solat terus berenti..hehehe

Ena said...

sampai berlenjer air liur dek ketawa yg amat sangat ekekeke... muka dan jelingan mata cam org dewasa jek ihiks...

kakpiah said...

buleh gi casting utk upin ipin nih..
kiutt...
hehehe..
betul betul betul..

Cik Puan Mimi said...

tak pat tengok la batrice gelak.. nanti akak tengok kat umah jek.. kat opis ni dorang blok.. tak kasik tengok

Dee said...

wah..kemain sakan dia gelak eh..cam org tua pun ada..tp budak2 gelak mmg kelakarlah..bunyik dia tu yg lain mcm sket..

Sham Ummi Echa said...

amboi sukernya dia... ko wat lawak apa ngan batrice nih..smpai menjejes air liur dia kuar... hahahha... aku pon x thn gelak dgr batrice gelak nih..

nasazfrog... said...

hehehehe mmg kelakar.... dgn keadaan tak sedar aku pun tergelak sama... huahuahua...

Jasfyra said...

sangat cumil okeh anak dara ko gelak..ngan aku sekali tumpang gelak..hehehe.zana,aku baru perasan aku baru jd follower ko..apala aku ni..

liwaniel said...

hehehe..comel je batrice gelak tu...ape yg kelakar sgt tu?

re: wanie dok kat hotel pontian..dekat ngan laut..sebelah dia ade kedai makan dan giant

Big Mamma Bukhari said...

terkekek2 dia dok gelak.. kak t mmg suka dgr budak2 baya batrice ni gelak2.. cumel sangat.. geram nak menyakatnyakan zanna?...
hilang rasa tensen bila dok dgr anak2 gelak.. tgk gelagat mereka cair kita dibuatnya..
zanna keje ok? keje baik2 eh.. sayang zanna... muah..

Hirda Ibrahim said...

aku pun gelak tgk batrice gelak.
cute bunyi dia gelak....hehehe
apa yg kelakar sgt tu batrice?

Monkey D Luffy said...

macam katun jer... hahaha

izman said...

dasat gak anak dara ko gelak yer, sampai meleleh air liur.

tapi aku tak faham dia gelak kat siapa hah?

ai said...

keh keh..
bunyik cam semput je dia gelak! ;P

Aida Narina said...

Hi there :)

Nice knowing u. Just dropping by to say hello.

Btw, if you have the time, do drop by at my sales blog. We have Tie Rack scarves instore all the way from UK :)

This is So Fashion. Thanks darling!

abah along said...

hahahahahaha
abah pun gelak juga.....

Linda Latip said...

ambeih² tgk cite ape tu?? tergelak jgk kitorg neh..yg Ghazi smbil jln blkg ummeh die, die g tiru gelak..tp tk ikhlas la..hahaha kuit muit la batrice!

mysha said...

haK haK haK dan Hak laGi keLAkar baTriCe nih...

Idida Aziz said...

korang gelak apa nih...kemain sakan batrice...geli ati pulak k ida dgr dia gelak..berdekah2 sampai meleleh air liur