CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, March 13, 2009

CERITA SEMALAM

xtvt mendera i yg akan di laksanakan oleh anakanda batrice
tidak berjalan dengan sepatutnyer..........
ha ha ha ha.......queen boleh gelak besar.....

last minit plan
i dera dia & laling hubby di tengah panas terik matahari
ya bedabeduuuuu...........

later i cerita yerk.........
nak b/fast sekejap.......nasi goreng + sambal tumis


(nasi goreng + sambal free.........i like)

di samping milo ais pekat.........

(bayar RM1 jer utk milo ais pekat nie......jimat jimat)

yummy yummy yummy

jemput makan sumerrr..................

(oppsss lupa plak..........last entry, gambar batrice still ngan cik puting dia tu kan.........tu gambar lama yerk puan2........he he he........i just tepek gambar yg sedia ada..............cik puting dia tu dah lupus dari diary kehidupan little princess tu..........he he he)



10 Kata Mereka:

apisz said...

jemput mkn? tp mc tak ikhlas jek? muahahhaha

Cik Puan Mimi said...

Milo ais RM1??? murahnya zana, kat sini mana nak dapat.. nan ado.. heheheh

rasp said...

uish murah banget air milo tu tau...post skit nasi tu leh :)

mrs khairul said...

zana aku suka ngan spec ko lah..lawao frame dia..kena dgn muka ko yg comel tuh..

aku br jek tukar spec..la ni aku beli yg murah2 jek..xtahan aku asik kena patah jek dgn kanda..kdg2 tuh br pakai seminggu dh patah..hangin betul!! now no more england optical..hahaha..lgpun buat pakai kat umah jek..yg murah udah leh..i kan pakai lens..heheheh.

ntah apa2 aku bg komen nih...

atty's said...

sedapnya zana..nasi goreng tu..kty kelaparan nie..

Sham Ummi Echa said...

dapnyer ns goreng ko tu... aku lapa nih..td bekfes mkn roti sajork.. untung ler ko yer... mknan kt sana murah2.. kt cni mana la nk dpt milo ais rm1.. limau ais pon plng murah dpt rm1.20 ..

Jasfyra said...

sib baik dah mkn..kalo tak kebulura aku tgk blog ni ..hehe

Puan Iza said...

Milo ias tu sedapnya.....RM1 je ek...murah tul...kat sini tak leh nk dpt milo ais RM 1 dah...mau RM 1.70....

liwaniel said...

murah nye milo ais tu..pekat lak tu...kat sini tak dapat nye milo ais rm1

mama mya said...

waaa sedap milo ais nak sikit :)