CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, March 11, 2009

i dah khatam kan novel SPBI i tu
mmg berbaloi ok......even tebal nak m*mp*s novel tu.......tp gigih i abiskan
sampai rasa sayang nak stop .........
tp giler arrr.........kalu i bc x berhenti........
mati ler kena fire ngan laling hubby i.......

nanti i buat review erk citer SPBI tu............

yg pasti citer nie berkenaan cinta di antara Addam & Qisti yg sangat mendalam
giler cintan habis ler sampai ke mati............
tp terlalu byk halangan yg perlu mereka hadapi............

nantikan ok............
i tengah nak mengarang nie..............

9 Kata Mereka:

Mak Su said...

maksu ni pun tak leh start baca novel, mmg susahlah nak berenti. sanggup posa. :p

SITIONE said...

HAAAAAAAAA

AKK PUN BRU ABEH SATU NOVEL

KLO DH START BACA SATU BENDA PUN HARAM AKU NK SENTUH..

SELAGI X ABEH SELAGI TU X LEH NK TITUN OOO

rasp said...

syabas sbb abiskan..
mmg sis kalo dah start aduhai cam syg nak letakkan..nak baca sampai tengah malam pun tak pe hehehehehe

mama mya said...

wah terror zana nie... :)

Jasfyra said...

uih..abis dah..cpt betol

mysha said...

Ok kAK t Leh cIterkaN kAT sHa eK....

Cik Puan Mimi said...

cepat2 ler bagi review.. tak sabar dah ni..

Emy Omar said...

jangan lupe tulis book review ok

Monkey D Luffy said...

aku mula baca satu novel tu awal dr ko... ko yg habis dulu?