CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, March 16, 2009

Movie Lagi! ........Dragonball Evolution

Ahad keboringan duduk rumah
menjejak lagi Kluang Mall dgn satu tujuan...........jeng jeng jeng
kali nie nak nengok movie plak.........ya! kali ke-4 for Batrice ................
this time laling hubby yg pilih movie.........i ngan Batrice ikut sajork........
janji tidak keboringan duduk kat umah kan..........
ha ha ha

kenapa ada 4 tiket?........x yah ler korang heran.......
another 2 tiket for Ashraf & kak murni........
and another 2 for sure ler for i & laling hubby kan......
batrice share seat ngan kami.......
ambil couple seat.......so, boleh selitkan Batrice kat tengah2......just add on RM1 jer utk couple seat nie..........

Movie pukul 2.45pm.........but we'll sampai awal........pukul 1.30 dah sampai
lepas isi perut ..........ronda2 and cuci mata kat Kluang Mall.......biasalah kan
terapi minda katanya...........
sambil tu layan anak dara tu main control car........RM3 for 5 minit..........
kalu x, dia membising and x boleh di control........

Another 45 minit movie nak start...........kami layan plak gelagat clown buat shown kat ruang legar..........shock ler plak...........anak dara tu cam biasa ler excited even nengok dari tingkat atas sajork........malas i nak turun.........tp mmg enjoyed ler......i pun ter"jakun" skali..........yolah, kecik2 dulu mana ler ada peluang nak nengok clown tu kan................

Dpt ler dlm 30 minit kat situ .......... jadiler........puas gark nengok telatah si Clown tu.........

Sebelum masuk panggung.........cam biasa benda wajib beli........Pop Corn & Air.........minah sorang nie mmg fanatik Pop Corn...............me too !

The story......just so so sajork..............ok ler kot bg penggemar berani mati Dragon Ballz......tp bagi i.......ok ler kot.............x byk aksi ler.........last baru ada aksi lawan2.......tu pun lawan magic power jer.........he he he ........apa tu..........KAME HAME HA ..............!............tu jer lah yg excited sikit kot nak nengok............one more thing............yg rasa cam pelik sikit..........yelah, selama nie kita membesar ngan nengok kartun Dragon Ball versi Jepun kan.........Goku yg comel kan........bila nengok movie nie.......versi Omputih......cam weird ler plak.............nak2 hero xde ler hensem mana pun...........tp suka ngan Chow Yun Fatt .............keh keh keh .........tp still x leh lawan Master Roasi original edition............Chow Yun Fatt tu jadi Master Roasi lorr...............and Bulma adalah sangat cute ..............

Kalu korang nak nengok ...........ok gark ler...............pergi jgn x pergi............

Dlm setengah jam dlm panggung............anak dara tu senyap sunyi..........sekali...........nengok......dia dah selamat tido.............apalah !...............silap timing ler bwk dia..........time dia tido bwk masuk panggung..........mmg layan mata ler jawapnyer...........

11 Kata Mereka:

atty's said...

besh citer nie..kty tgk masa premier nuffnang....2 ari lebih awal dr tayangan..kt wayang

Monkey D Luffy said...

laaa... tido ker model ko tu... hehehe

SUZIE APAI said...

owh..sudah pegi nonton ker....

Zanna_MamaBatrice said...

kak atty ~ best ler akak dpt nengok awal kan........

kapten luffy ~ masa beradu ler kapten......wrong timing lorrr

suzie apai ~ haah.......kebetulan pintu hati papa dia terbukak nak tgk wayang ........he he he

Big Mamma Bukhari said...

syiok tengok wayang tu zanna.. hehe..
asyik melayan karenah batrice.. sampai tertido pun dia ha..

@t00neY r00neY® said...

aiseh..
xtgk lagi ler

neezareef said...

g tgk movie lg...syoknyeee

Jasfyra said...

best eh cita tu zana..nanti aku nak carik dvd dia.hehe.alahai batrice..sampai tertido kamu ye sayang..xpe lah, dari dia ngamuk kan zana, baik dia tido

Zanna_MamaBatrice said...

kak tie ~ ok lah kak tie....tu timing dia tido kak tie...tu yg ketiduran dlm panggung tu....wrong timing lorr

tooney rooney ~ pi lah tengok....ok ler citer dia

neezareef ~ mengisi masa lapang...tu yg terjebak tu

jasfyra ~ baik beli dvd jer zuera...coz' so so jer citer dia....tu arrr...masuk time waktu tido dia.....bagus gark...aman sikit.......

Cik Puan Mimi said...

rajin papa dia bawak gi tengok wayang.. kalau kitaorang tengok mood dulu, kalau orang ramai beratur kat kaunter, sanggup kensel tak jadi tengok..

kak mimi pun suka beli couple seat. senangkan sebab anak2 boleh duduk kat tengah2.. tapi murah la kat kluang kena bayar extra RM1. kat sini RM2 kalau tak silap.

Dee said...

best ke? tp x minat sgtlah dragonball ni..tp kalo batrice tido lg senanglah dr dia menangis kan..tp i tgk dia okey je..dh biasakan tgk wayang..syioklah zanna..