CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, March 25, 2009

Projek Hijaukan Laman Lagi...........

kan dah ckp tadi.....lepas shopping barang2 dapur....we'll x terus balik umah.........ada agenda yg perlu di teruskan..........lalalalalala..............projek KELADI GAJAH............jgn main2.......laling hubby I tu tengah bersemangat nak menhijaukan laman rumah........so, sementara dia bersemangat tu......jgn di cantas...........ikut saja yerk.........sat lagi dia xde mood........punah ranah ler laman I tu karang..............

Opppss.............korang nampak tak tu pakwe ensem merangkap laling hubby i dok bertungkus lumus nak mencabut pokok Keladi Gajah tu..............

tp xde ler cabut ngan tangan jer.......ingat Laling Hubby I tu badang ker.......udah ler comel lote jer orangnyer........so, harus ler guna cangkul kan.........

Papa dia dok gigih mencangkul nak cabut pokok keladi tu..........anak dara sorang nie melalak plak nak ngikut..............x nampak ke semak samun tu lagi tinggi dari awak......mengada2s betul ler dia nie.................


dan hasilnya..............3 rumpun pokok Keladi Gajah berjaya di cabut oleh Laling Hubby ku yg gagah perkasa..................uuuwweeekkkkk


dah...........jom balik ! mama bingit ler papa ..............ngan budak kecik sorang nie...........


12 Kata Mereka:

Jasfyra said...

gagah sungguh hubby ko mencabut pokok tu zana..xlama lg mesti cantik laman ko

neezareef said...

jimat x yah bli...

mama mya said...

rajin sungguh asben zana nak menghijaukan laman.. umah akak x dok tanah cam ne hihihi..

fuyoo batrice luas mulut nganga hihihi jaga2 kang masuk lak cik lalat kikiki

re = a'ah sape suruh jalan cam ciput kan hihihi

♥ Cik Puan Mimi ♥ said...

tu dia, nak cantikkan rumah punya pasal, sanggup tu pi gagahkan diri amik keladi gajah tu.. cayalah hemlin

Ayumieza said...

fuhhhh btol2 semangat laling hubby akak tu ye nak hiaskan laman...jgn lupa upload gambar laman yang dah letak keladi gajah tu ye hehehhehe

akak ni url baru nurul www.ayumieza.blogspot.com

umiaiman said...

ala cian nya dia nangis.. "ala tak leh ikut ler syg kan dlm tu ader mcm2" (hihi berdialog lak sy ngn anak akak..)

waaa rajin la hubby akak ni pas ni leh tunjuk laman rumah yer..

atty's said...

napa batrice nangis..ko buat pe zana..ke dia nangis..sbb marahkan daddy cabut keladi kesygan..dia..

mmg sungguh gagah asben ko zana

Mummy Dasy said...

bersungguh² batrice melalak yek...

farah amoi said...

rajin sungguh laki ko mhijaukan umah
ado umah sediri senang ler skit
kalau dok umah sewa
susah ler

nih
new link
mrsfarah.bs.com

Big Mamma Bukhari said...

rajin asben zanna.. cayalah!!
zanna.. tolonglah kak t..
nak import blog tu hari2 ke wpress.. mcm mana..? x reti.. huhu... ajarkan?? please!!

Hirda Ibrahim said...

mesti pasni cantik kawasan umah ko zana... kwsn umah aku gak yg bertogel..LOL

batrice anak papa rupanya..
ko tau, hardy pun now makin rapat dgn daddy dia. kalu naik keta dgn aku je, x kuar kwsn tmn pun lagi, dh melalak "nak daddyyyyyy". adoilah..hangin je, tadi sibuk nk ikut aku. dh ikut nk balik umah jumpa daddy pulak..grrrr...

Monkey D Luffy said...

makan keladi tu sedap ooo