CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, March 04, 2009

BILA I DLM MOOD SENTAP !

I still dlm mood sentap Isnin lepas......
sentap dan bertambah sentap

so...........i ambil cuti emergency
nanti sumer org tanya "kenapa" ngan i
so......baik i duduk umah saje ngan Batrice......
Laling hubby? .............pergi mancing :(

I x mau sedih2 ngan batrice kat rumah sesaja
I pergi Pacific Mall.........pergi Kluang Parade
cuma tak berani nak ke BP jer coz' tak yakin i leh drive berdua ngan Batrice saja.......
dari tengahari sampai petang i ronda2 kat Mall.

1st.......i bw batrice main2 kat playland Kluang Mall. I tak mahu i sedih....dia pun ikut sedih....biar i sedih......tp my princess happy............when my princess happy, automatic i pun akan tukar jadi happy at that moment !

lepas penat main........i ajak Batrice makan @ KFC.....dah lama x makan sini. Tp xde selera....set nasi ayam makan kongsi ngan Batrice pun tak abis..........


utk sessi terapi minda kali nie.......i beli barang2 batrice jer......belikan dia kasut murah2 ........belikan baju tido.......belikan legging.........i nyer .........just novel..........nanti i update yerk..........

Malam plak.......... berdua lagi dgn Batrice..........laling hubby tak muncul sampai kul 11..........i tido. Malas nak tunggu............


16 Kata Mereka:

[[ yong ibu chem ]] said...

zana, kau sedih ye..

aku kan klu aku tgh cedih, nanti chem akan dtg dekat aku,pastu dia akan sama-sama lebuat mka cedih..hehehehehee.

tapi betul kan, bila kita cedih, kita kena pastikan anak kita sentiasa dekat dgn kita,,pasal dgn anak lah, dari kita tgh cedih2, kita leh jadi happy!

zana, aku dah tak sentap lagi ni...jom la kita happy2..

aimi @ kamalina said...

alahai zanna...sayunya baca coretan awak ni... apa yg buat awak "sentap" tu??? jgn sedih2 ok....ceriakan diri awak...rasa semacam je bila baca entry kali ni...

tapi awak ok lagila, awak blh bawak batrice gi jln2.. kalau akak sentap, terus dok umah...menguncikan diri.. tido..anak2 akak biarkan main kat hall... mcm kejam je kan...

zino said...

kenapa jadi macam tu...tengok baby tu happy je tak kisah apa yg berlaku di keliling dia janji dia dapat main dan makan .. seronok jadi baby kan? hehe..

semuga ceria kembali..

JuJue said...

ko sedih naper? meh sini citer kat aku...
aku dah tak koser nak sedih.. marahhh jer skang nih...!

Hirda Ibrahim said...

betul zana,
sebijik cam aku, kalu aku sentap. terus aku kuar umah pi jln2 dgn hardy. shopping2, mkn2. terus ok sentap aku.
bila tgk muka anak happy, kita pun cepat cool.

Monkey D Luffy said...

best lak ada anak tuk release tension

a NuTty StuDent said...

napa Zana sedih..jangalah sedih..sedih tak baik untuk kesihatan tau..anyways, chill out dengan frens pun seronok untuk menghilangkan sedih...sedapnyer Batrice makan KFC..lama tak rasa..

Jue ~ mama DnD said...

awat nie zana...apa yg telah membuat zana tersentap....sib baik ada batricekan.. ada jugak pengubat luka tersentap tu... tp daku kalo tersentap..ngan anak2 semua daku sentap..hohoho

neezareef said...

alor zana sentap sama sape la tuh...tp pndai gak zana hiburkan hati

Mrs. Hasanif said...

anak adalah penyelamatkan? penghibur hati... harap ko dah ok.. :)

shimazahar said...

alahai.. cian nya awak.... naper lak SENTAP nie......

akak kalau dah TERSENTAP.... ayaq mata nie akan kuar ajer.. asyik laa dok layan perasaan... budak-budak pun tak berani nak dekat...

tapi hari nie akak dah tak SENTAP lagi.....

HAPPY ... HAPPY kan diri tu ok.... dah jangan SENTAP lagi....

Mummy Dasy said...

nape sedih².... me pun klu sedih² slalu bawak anak kuar umah terapi minda habiskan duit tuk barang diorg tapi bile balik umah tu airmata mesti kuar bile teringat balik benda yg menyakitkan ati tu...

Jasfyra said...

harap2 sentap ko dah ok skg zana

Sham Ummi Echa said...

sib baik ada batrice jd pengubat duka lara..

ala zana..jgn la sentap lama2 k.. da la lagu blog ko nih syahdu jer.. mood aku pon syahdu jer ni ha..

atty's said...

zana..okeh ke..dah..sabar ye.

NuRuL 'AiN said...

erm..nape akak sentap2 ni??sib baik ade bdk comel tu kan...blh temankan mama dia :)
hope akak dh ok la eh.....erm,akak kene tag dgn sy...jgn lupe wat home sy bg tu eh :)