CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, December 15, 2008

AKIBAT TEROVER

cian my princess...
agaknyer dia nyer mama terlebih make overkan dia weekend tu kan
so, hari nie kena selsema...
asyik dok berair jer idung tu...
tp xtive tetap active w/pun idung tu dok asyik nak kena lap jer...

balik kerja...terus ambil dia and papa dia @ umah MIL
pi klinik cari ubat selsema & batuk....
my hubby nie x suke gi jumpa doc kalu demam
dia malas nak nunggu...lagipun dia kata...kalu jumpa doc pun lebih kurang gark....
check itu check ini...pastu amik ubat...
so, dari buang masa nunggu doc, baik beli jer ubat kalu dah sah2 kita tahu sakit apa...he he he....

sampai umah, lepak2 kejap ngan batrice
pastu kasi ubat...
after 30 minit....dah wassalam daaaa.................

(wajah2 ketidak sihat-an my princess)


15 Kata Mereka:

farah amoi said...

alahai..sian nye batrice x sihat yea

zana, skang ni memang musim dia kot
darwisY pon baru baik dr demam panas....


hehehehe...batrice dh bertindik tlinga yea...

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...

salam..

batrice demam ...
jgn lupa makan ubat tau
mamanya pula...
take care ....

Eina said...

ala ciannyer die demam yer...

Cik Puan Mimi said...

tu terlebih dose ubat ker.. cepat betul batrice lena lepas makan ubat.. kesian kan kalau tengok budak2 sakit.. semoga batrice cepat baik dan aktif semula

lieya_latif said...

zana, musim kot....mia pagi2 ni bangun tdo terus batuk2....pagi2 ni juga lieya singgah farmasi gi beli ubat batuk bracol tuk kanak2...aku same cam hemlin....mls nak gi klinik kalo dah tau sakitnye....budak2kan on off batuk, selsema, demam...so mmg ubat same jek ....kih kih kih...

get well soon batrice!!!

oliole said...

kesiannya batrice...
asha pun selsema, batuk...ubat dah habis, tapi batuknya masih belum sembuh...

Mama Mya said...

alahai siannye batrice x sihat.. semoga batrice cepat sembuh..

Sue@MamaMaryam said...

harap batrice dah sembuh..sian dia..

Sham Ummi Echa said...

batrice pon x sihat yer... sama la ngan echa..kena batuk ngan flu.. tp flu dia da nk ok dah..cuma batuk jer yg x ilang lg.. echa kalo batuk msti lama.. tp sib baik echa senang nk mkn ubat.. siap ckp ..ummie lg..muhahhaha..terer tul anak aku.. aku yg da tua bangka ni pon tkt mkn ubat..

get well soon batrice!

wanie said...

alahai batrice..tak selsema pulak ye..budak2 ni kalau tak sihat pun tetap aktif..semoga batrice cepat sembuh

Hirda Ibrahim said...

get well soon dear.
sian aku nengok muka demam tgh tido tu.

zana, ko tgk bibir batrice. budak2 isap puting bibir sepesen je kan? hardy pun cam tu gak. isk isk...

Mak Su said...

letak kunyit (serbuk) kat idung dia utk keringkan ingus

Farah_W said...

hi zana..thanks for dropped by to my blog...kalau u nak VS tu i leh pos kan ke johor...dekat je tu, :) .....for the time being ada VS body mist n losyen...kalau unak phone 3g pun ada gak....pls let me know yea

Monkey D Luffy said...

mungkin kerana terlalu cantik... ada org sebut2 namanya tu. tu pasal

rasp said...

ala ciannya dia...hopefully dia cepat sembuh...