CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, December 19, 2008

KENAPA X ABIS?

dah penat main
dah puas bergurau
dah x terlayan.....
time for susu..........tu tanda mama dia nak suruh dia tido...


tp korang nengok ler...........
now...........dpt separuh susu jer, terus dah x mau lagi...
mcm2 alasan plak tu dia kasi....
k...........dah ler makan kurang..........susu pun kurang....
camno nak tembam cam dulu2............
any idea nak kasi dia makan byk and susu lebih2 sikit..........?


video

7 Kata Mereka:

Sham Ummi Echa said...

samer la cam aku zana..dok risau ni sbb echa da x brp nk mkn sgt..bdn pon da kurus jer.. longgar jer baju2 dia sumer.. sedey plak aku nengok anak aku kurus..

yong said...

chem sampai sekarang prefer susu je dia tau. 8oz tu kekadang selang 1 sejam!

Luth Textile said...

TAMPAQ SIKIT..
HEHE..
CHEK TAK TAU..KALAU DIA TAKMO, TAKPAYAHLA BAGI DAH..

zino said...

tak mau tak mau la mama.. hehe

~~ciklinn~~ said...

aduhai...ko tau batrice sama anak buah akak dik.... kalo minum susu mesti tinggalkan sikit.....

hehhhehehe pandai lah pulak....nantilah... taknaklah...

Monkey D Luffy said...

bagi hadiah!

@t00neY r00neY® said...

bg susu badan l3er