CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, December 09, 2008

MY PRINCESS ON AIDIL ADHA...

Raya haji this year no gambar ler.....i mean gambar sekeluarga sedondon ngan baju raya......just nak share gambar batrice sajork.....tahun nie no baju kurung.....lagi plak nak ke hospital.......so, pakaikan jer lah baju gown......act baju nie beli ngan Farah.............lama gark menanti, akhirnya dpt gark di rasmikan time raya haji nie........sweet kan...ngan bunga kecik2 tu.........topi tu pun beli thru farah gark......he he he......kalu korang nak order...boleh ler gi fp FARAH tu yerk......happy shooping...mmg puas hati ler.....now, semua ready stock in hand rasanyer.....


time nie otw nak balik......lepas singgah KIPMART Kota Tinggi yg baru buka tu........kita org port dulu tepi sungai kota sambil atuk, pak cik zana, and Abg Pogie (hubby sepupu zana) mancing ikan...........my hubby dpt nengok jer lah......coz' alatan mancing x bwk.........sib baik........kalu x , mau berjanggut gark ler menunggu tu nanti...............dlm renyai2 pun dok kat situ........sib baik ler reramaikan.......yg bwh nie gambar batrice ngan anak2 sepupu zana......dua2 hero.......sorry lah yerk.......gambar & citer ala2 kelam kabut skit........korang layan jer lah erk.....

itu sajork nak citer.........i xde citer ler...tp gatai tangan nak update blog gark..he he he...almaklum, sejak umah dah ada streamyx nie.....laju sajork i kongker lap top awal2....my hubby makan hati ler gamaknyer nengok wife dia dok tercangguk dpn lap top hari2....he he he ....sorry yerk papa......mama ada kerja ler sikit......wink!

14 Kata Mereka:

yong said...

cgumle la si batrice tu dgn gown labuh dia tu. siapdgn topi ala2 wanta inggeris ha.hehehehe

re: haah namanya legging. aku tak hengat aku beli berapa. kalau tak silap tak samapi RM10 pun sepasang. aku beli kat metro point kajang.

berry said...

hurm,yg girl niyh cute sngttt.

~~ciklinn~~ said...

heheheh samalah batrice dgn ciklinn takdak baju raya.. heheh tapi batrice ada gown yg cumelllll.....

wa kat umah dah ado stimix yer dik...
ko kot mlm2 takleh tido meh chating dgn akak.... wakakkkakaka

masak apa raya hari tu?

Jasfyra said...

zana, kemain laju ko menghapdet blog.mentang2 dah ada stimix ek...aku kt umah pakai broadband je..lembap..tu sakit ati nk apdet..kekekekeee

eh, nk tlg bg suggestion gak baju opel ko yg sangat mabeles tuh..wat kebaya pun sangat ler cantik..kalo xwat kurung moden zana..cantik gak...

lieya_latif said...

si batrice ni mmg comel bergaun...byk gak koleksi gaun die kan zana...lieya lagi suke beli skirt pendek...seksis gitu tgk paha gabus he he hehe

wei same laa kite, takde pun gambar sefamily....apesal yeak....raye puase kemain excited bergambar, tapi raye haji tak pun he he hehehe

wanie said...

comel nye batrice pakai gaun..gaun tu cantik la..siap ngan topi lagi

Mimi said...

cutenyer batrice dgn gaun n topi..matching dgn kasut pink lagi

~aza...as / ummie afiq~ said...

batrice memang sesuwaaaiii sgt2 pakai gaun ditambah dengan topi camtuu...nampak ayu gituuuu :D...banyak gak collection gaun batrice kaann??? cantik2 ;)

Puan Iza said...

a'ah mmg comel gown batrice tu...siap ngan topi lagi...samalah...haikal pun pakai t-shirt je masa raya...x pakai baju melayu pun...hehehe

elly said...

amboi cumelnye batrice... auntie nk pinjam topi bleh? hehehe

rasp said...

wah sweet tul batrice bergown & bertopi... very the ayu gitu!

Hirda Ibrahim said...

aku part2 tgk korang2 beli dress cumels kat girl ni aku sudah jelesss.....

kiranya raya x pakai baju kurung aa ni? takpe..janji baru baru kan batrice? :)

ILA said...

Tomeynyer BATRICE ngan gown tu... ala, budak lg..x per jek pki baju2 gown ni.... kalo mak budak yg pki, harus la disekolahkan wakakkaka

Hubby Zana pon suka mancing yer?..a'ah sib baik peralatan x bw kan? ekeke... Hubby Ila pon suka gak tp, Ila mmg x kuasa nak layankan!!! asal dia nak beli bebrg tuk memancing jek... (ala2 baru nak berjinak2 la) cecepat ila tarik dia g kedai lain... daku sungguh x minat bab2 mancing ni!!! huhu

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

wow cantiknya baju batrice..sesuai tul ngan badan dia..zana, umah dah ader streamex yer..tak berasaplah dapur ko tu yerk..