CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, December 01, 2008

UPAH BUAT KOPI

hooreeey.......boss dah balik
boss dah masuk kerja.....daku dah x busan tahap gaban lagi....

jeng jeng jeng......boss i balik bw hadiah u....siap balut2 bagai.......
dah cam rupa hadiah besday plak.......ala boss...besday saya dah lama lepas ler....



nak tahu ke isinyer apa?...x yah kot.....
tp i tahu....korang nie kalu tak tunjuk sure ramai antar comment nak tengok gark..
he he he....demi mu kengkawan ku.....jeng jeng jeng jeng...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
nampak tak?
apa tak nampak?
.
.
.
.
.
.
.
tara.......





set sudu garfu rupanye......
thank you boss....next2 time gi langkawi lagi....
belikan lah plak set pinggan mangkuk yg cun2 tu plak yerk...
he he he...demanding plak kan.......

23 Kata Mereka:

Mama Mya said...

wah bestnye dapat adiah.. set sudu lagi pas nie leh ler batrice makan ngan sudu baru hehehe

eija28 said...

bestnyer dpt hadiah......klu aku simpan jerk set sudu tu...sayang nak pakai....

oliole said...

bestnya dapat hadiah...kenapa bos tak kasi set pinggan mangkuk kan? takkan nak alas dengan daun pisang meh?hehehehe

muhaiyom said...

eee..sonokya dpt hadiah dr boss..nak jugak....

Sham Ummi Echa said...

bos ko pompuan ek zana.. siap balut2 bagai.. ni msti bos pompuan kan..kompem la.. kalo bos laki.. toksah hrp ler nk balut.. dia bg jer ngan plastik2 tu skali..sbb bos aku cam2..hehhe.. tp x ksh ler.. org nk bg..kita amik jer la kan..

mrs khairul said...

zana so arini ko dh kembali bz kannn?

hehheh..rajin ko buat kopi utk bos ko.musti sodap kan..bos ko laki ke pompuan ha?? siap balut hadiah gitu..kalo aku nah amik ko...tak yah balut2..muahahaaa....sbb aku mmg fail bab balut pezen nih...

Mama Mya said...

re = kakaka kelako laa kalau anak patung mr bean drive cam mr bean kakaka mesti cik mya lari lintang pukang nengok anak patung drive muakakaka.. nanti tunggu jawapan akak yer sama ada zana gelak guling2 or sebaliknye hehehe

a'ah apasal bebudak suka nengok nenen tue yer hehehe.. memang kalau kena gigit rasa nak pang sekali hahaha..

Sue@MamaMaryam said...

syoknya....bgtau bos ko..kwn ko pun nak gak adiah dr dia.. keh keh keh..

yatt said...

syiokk kalo dpt bos cam ni..terasa dhargai..kita nak keje pun rasa aman jer..

farah amoi said...

wahhh...
lepas ni kacau kopi ngan garfffu laaaa...
hehehe...

ILA said...

wah...sungguh sporting bos u itew!!! tul tu bos....lenkali kalo g langkawi lagi, belikan lah dia set pinggan mangkuk pulak!!! hehehhe

Puan Iza said...

wah! dapat hadiah dari bos...bestnya. jap lagi tghari leh la mkn dgn sudu & garpu baru tu hehehe

Hirda Ibrahim said...

bagusnya boss ko zana,
a ah betui tu aku sokong sgt2. len kali kalu boss pi langkawi lagi, beli la corningware ke, corelle ke pulak kan? kan? kan? LOL. wajib pastu kena luku ngan boss!! demand mcm2. hahaah

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

tempat zana ader kejer kososng lagi tak??keh..keh..nak dapat bos baik gak..bos zana bagi tu ader makne tu..suh buat air ngan beli goreng pisang tiap2 hari jumaat..keh..keh..

lieya_latif said...

wah syok tuuuuu.....best tul....mmg best kan kalo dapat bos jenis ingat PA.....rase dihargai gituuuuu....

BigMouth said...

boss zanna, tak ckp ke, yg lg satu set tu tuk alang...hehehehe

Jasfyra said...

baiknya bos bg pekerja adiah....
lps ni ko suh dia p lg mana2 tiap2 bulan zana..hahaha
leh dpt adiah tiap2 bulan kan..
ops..ampun ye bos zana..hehehe

rasp said...

terharu kan bos ingat nak belikan hadiah tu..suka ooooooo

~~ciklinn~~ said...

wah best tu dapat hediah...baik sungguh bos yerk....untung tau..

Nur a.k.a admansyah said...

adeh..adehh... bagi garfu, nak pinggan-mangkuk lak si Zana nie!

aiikk... tak kan keje wat kopi... dpt adiah bagai? tak aci nie..

betul kan, takde keje kat ofis, boring yg tak syok! baik ada keje..

Cik Puan Mimi said...

ooo zana buat kopi sambil mandrem ek.. tu yang boss minum kopi syokkkk jer,, siap bagi upah set sudu garfu.. nanti dia suruh buat kopi kacau dengan sudu langkawi tu.. hehehe

bestkan dapat hadiah dari boss.. boss kak mimi pun rajin gak beli souvernior, tapi kekadang tu beli sarapan (nasi lemak + sambal sotong)pastu petang2 belikan pisang goreng.. hehehe

PerantauSepi1306 said...

wah dapat sudu gittew... yah. .len kali bos gi LGK soh dia bagi hadiah corelle ke corningware ke ;D

mummysyafie said...

kalau camtu kena hari² wat kopi ngan boss ni

coklat takde ke?