CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, December 22, 2008

AKSI EXTREME

sambungan dari entry sebelumnya yerk..............

tajuk tak ingat ler tu...tp ada i kisah.....suke hati ler kan nak letak tajuk apa pun...he he he...tp sebenarnyer, xde ler extreme sangat pun......cuma memandangkan anak i tu GIRL.....so, agak extreme ler ngan baju gown dia tu......nie kalu pakwe nengok, cancel nak ngorat...hu hu hu

tak tahu nak citer benda.......korang layan ler aksi dia manjat memanjat @ playground on sunday ari tu........

17 Kata Mereka:

@t00neY r00neY® said...

pergh..ganah tuh...

mrs khairul said...

yan!!!!!!!!!meriahnya besday aqil arituh..puas aku dok belek gambaq2..siap ada games ek..byk betoi idea mama nih..rugi kami x pg..huhuhu.

aniway happy belated birthday to aqil..moga jd anak yg soleh..sihat & ceria selalu...muaaaahhhh

mrs khairul said...

zana..keh..keh..tersalah komen seh..ko delete tau...heheheh..

mmg ganas lah zana..ada x dia buat aksi turun dr slides kepala dulu?? kalo yg tuh dia buat x tau lah nak ckp apa...ble la geng ngan kanda..batrice tak nak ngurat kanda ker..kanda ok jek....

weh..ko selalu ke p BP mall tuh..aku br pas pg last week..boring arrr dok umah kan..(umah MIL) hehehe...tp x berjalan sgt pun..cuma lepak2 kt kenny rogers..

re: ko beli lah utk batrice cushion potty mcm kanda punya tuh..aku x berapa kenan yg potty set mcm fisher price tuh..mmg lah comei jek..ble bwk p mana2..tp dpt pkai kejap jek..kalo montot dia dah beso nnt kena dok atas toilet bowl gaks kan...hehehehe..baguih batrice dah pandai poo poo sendri..hehehe

shafa said...

batrice...control skit keayuan tuh yer...
buleh tahan gak batrice nih ek...
rsnyer kl die pki suar tgk dr gaya mmg org ckp laki nih sbb lasak...

~~ciklinn~~ said...

haiyo..... ceksi anak dara nie.....
mmg xtremelah anak ko ni zana...

erm...batrice main sorang2 ka?

dik ko tau pun duk umah busannn + boring + tensen.. itulah yg akak ko alamai tiap hari dik oii....huhuhuuhu

farah amoi said...

mak aiii
memang kena dah ngan rambut tuh
:)
tp baju tuh
kasi tukar yea
hahhahaha

kekanak jaman lo ni
kekadang xleh nak kata
biaq p le diorg nak buat ape
janji depa sihat and bahagia

re:
zana....casper ngan vampire tuh dah lama dok berterbangan dlm my blog
nape baru skang ke zana leh nampak?

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

ha..ha..memang extreme tul batrice ni..siap nampak sepentot tul..

wanie said...

ganas anak dara ni main...heheheh

elly said...

mama pon... nk bwk batrice main playground pkai kan batrice seluar la... cian dia, susah nak panjat pkai skirt hehehe...

Eina said...

re: kaler akan update later yer.blm dpt dr supplier.

Jasfyra said...

uih..mmg extreme ar..dah ar pakai gaub..cekci ooo..heheh

Nur a.k.a admansyah said...

Mmg extreme utk bdkX2 bwh umur...

Adam : Batrice, jom kita msk fear factor? tk pun Amazing Race mcm auntie Ida Nerina kita tur...? Adam pun suke lasakX2 nih..

Dee said...

wo..memanjat sakan..seronoklah tu..bestkan tgk anak2 happy...

my qaseh said...

Smalah ngn Qaseh tau..nmanya jer GIRL tp suka wat aksi stunt n lasak pjt memankat huhu

Hirda Ibrahim said...

ni bukan ganaih, ni macho..heheh
takpe batrice auntie suka girl yg camni, relaxxx je x control cun (agak2 dia tau ke camna nk control cun? hahahah)

Monkey D Luffy said...

kuatnyer kaki dan tangan dier..

rasp said...

hebat lah batrice! bravo! *clap clap*