CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, December 26, 2008

perPISAHan

i kena kuat uol.....kena tetapkan hati.......kalu tidak i takut i yg tak kuat.......i yg tak tetap hati....


hampir 2 tahun uol kami tak berpisah..........pisah pun kejap2 jer......itupun if i yg ada hal ajer......kejap jerlah but after this.....i and dia akan di terpisah .......sedih lah uol........adakah tindakan i ini betul uol.........adakah ini masa yg sesuai buat kami uol............apakah i and dia akan dpt melayari malam2 kami dengan tenang dan aman uol................ooooohhhh.........i kena gark kuatkan hati i nie............demi sebuah PERPISAHAN TEMPAT TIDO ........

Keh keh keh...............ada suspen ka? ................sebenarnyer.......i dah tak tahan kena terajang ngan little princess time tengah2 sedap melayan mimi tau......yelah, katil queen size sajork.....len ler king size........besar ler sikit kan.......nie takat queen size.......mama dia nie udah ler over size........nasib papa ada kecik sikit.....so, bila tambah plak ngan princess tu.........adoi ler......seksanya tido tak leh nak bergebang sebebas2nya atas katil tu kan............so, semalam i decided .........pindah masuk katil single kat bilik sebelah ke bilik i nie uol............ok ler...walaupun sempit sikit.............tu pun meja solek i transfer pergi bilik sebelah.........so, bila pepagi i bersiap xde ler mengganggu ketenteram diaorg tido kan......xkan nak bersolek dlm gelap plak..........he he he....

(telah dirasmikan ........hu hu hu...time nie tido siang.......lama plak princess nie tido siang tu....dari kul 1 lebih sampai kul 4 lebih..........maunyer tak sedap dia tido......aircond siap terpasang tu ........pssttt.......bedsheet katil queen tu yg baru tau...he he he....)

(bilik asal batrice yg dah kosong......so, i bukak balik crib dia tu....utk letak doll dia sumer tu....)



10 Kata Mereka:

Tink said...

lo hai care perpisahan ingat ape le.. pisah katil jew, die nye ayattt hahhahah.... cam sedey nau

aimi @ kamalina said...

hoho.. ingatkan berpisah apa tadi... suspen je zana.... awak ok lagi la..batrice baru nak masuk 2thn..jgn tak tau, anak2 akak still tido dgn kitorang... cuma akak tak letak katil..boh tilam yg tebal sikit, dok sebelah katil kitorang.. bilik tu jadi mcm bilik kongsi dah... hahahaha.... :D

oliole said...

saya semalam pun letak asha kat tilam asing...
tapi tengah malam dia bangun tepuk saya...
hehehe...
bestnya batrice dapat katil queen size...

~~ciklinn~~ said...

hehhehheheheh bolehlah pas ni kau berguling2 kat katil tu yerk...

akak kau ni samalah cam ko zana...queen utk kitaorg single tuk aliff.. huhhuhu sempit bilik ku..

Dania's mummy said...

congratulation mama batrice...

akhirnya berjaya juga... kan senang, x kacau katil kita... ala, ok nya, agak2 gaduh dgn laki, kita lompat ajer katil sebelah.... hehehehe...

bilik u pun sama saiz je mcm bilik kita, kecik ajer, x pe la sempit sikit, asal kan dia leh tido sendiri... klu x buat mcm tu, smp bila dia nak share tido dgn kita.. ni dia masih sorang, sok da ada adik lg susah.. elok la train dr skrg...

btw, bilik u lg cantik dr bilik sy... heheheeh..., bilik sy lg sempit, sbb ada crib ALISYA lg...

sorry, terpanjang lak komen

Monkey D Luffy said...

ganasnyer gaya tido... muahahah

yatt said...

ish ish ish..mmg suspen!!! kahkah
xpe..bknya pisah jauh pun sebelah2 jer..hehe

neezareef said...

syoknya dpt katil baruuu

Dee said...

zanna tmbh katil lg 1 muat lagi ye..besar gaklah bilik zanna..

kalo sy x muat langsung...dh santak sgt..umah kecik..last2 tido berkepit anak kiri dan kanan..ayah kena tido luar..hahaha..sian..

ada bilik lg 1..tp nan ado org brani tido bilik tu..kuang..kuang..kuang..

shimazahar said...

zana ok jugak wat cam gitu... kalau zana nak tahu.. haziq akak asing kan tidur masa umur dia 1 tahun . bilik asing tau.. tapi kitaorang tak tidur mati...setiap 2jam bangun jenguk... tapi tak letak atas katil .. tilam ajer... aiman plak akak asingkan tidur masa dalam hari lagi tapi katil (katil baby tu) dia sebelah katil akak laa.. dia 1 tahun 7 bulan akak letak aiman sebilik dengan haziq... sampai sekarang... entah laa kalau ader orang nak kata akak zalim.. tapi akak terpaksa buat cam gitu... .. supaya dorang berdikari.. nak-nak lagi sekarang nie diaorang dah besar .. faham-faham laaa.. heheheh