CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, December 06, 2008

ANY SUGGESTION.......?

Tengok nie i ada 3 pasang opel yg tak berjahit lagi......yg oren tu akan di pakai di majlis perkahwinan sepupu hubby on 27hb Disember nie......tp no idea nak buat baju apa....asyik2 kurung......asyik kurung.......cam busan ler plak........i ingat nak buat kebaya........amacam.......? ok tak...hik hik hik...almaklum, badan dah ok sikit nak pakai kebaya nie......(** chewah........zuera..pinjam kata2 kot yerk....jom perah santan......he he he)

Yg biru tu ingat nak buat pakai raya haji nie....tp tak sempat ler plak.........so, bring forward ler jawabnyer.........

3 Kata Mereka:

Norsham said...

baju kurung. dulu, kini dan selamanya... :)
kurung tu everlasting zana! smpai bila² pon x basi. percayalaaaaaaaaaaaaaaaaah (akak tgh nyanyik lagu ct yer dik. sila ikut)

oliole said...

no idea laaa...heheheheh

PerantauSepi1306 said...

baju kurung mmg evergreen and klasik.. i loikkkee.. but then to be stylish a bit kurung pahang pun cantik jugak... else... buat dress with lots of front button pun cantik jugak.. speshly the blue one... misti sweet