CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, December 22, 2008

MARI MENULIS BERSAMA BATRICE

Kali nie kita belajar menulis bersama Batrice ok.........

1) Tumpukan perhatian....jgn pantang kanan or kiri....tengok kat kertas dan pastikan tangan anda memegang pen @ pensil yg sesuai..............

2) Kalu boleh.......sampai senget2 kepala pun xpe...itu lebih afdal.....menunjukkan betapa tekun & khusyuk nyer anda

3) Kemudian..........bila sekeliling anda berada dlm keadaan selamat...........sila pastikan, anda melarikan diri daripada di tuduh melakukan perkara yg boleh menyebabkan mama anda naik angin............larikkksssssss...........dlm kes ini.........anda perlu kreatif

4) Tahu kenapa anda perlu melarikan diri? sila skroll kebawah lagi........

.

.

.

.

.

.

.

inilah alasannyer.......................

anak bertuah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16 Kata Mereka:

Mak Su said...

hohohoh! cepat! selamatkan diri!

Mama Mya said...

hahaha cepat lari batrice hehehe.. meh lariks sampai umah cik mya pun x pe hahaha

Jasfyra said...

kakakakka
aksi last tu sgt best,,
kena lari selamatkan diri..hahahaha

my qaseh said...

Hehe..ala ala omelnya Batrice mu itu..bdk2 skrg ni memg genius2 blaka kan :)

Jue said...

zana..ko ni kan ghoje yer musti dok snappo gambo er kan...sema aksi ko dpt smik, kalah paparazzi n mmg laa blogger tegar....ekeke

p/s : ehh...sonyap2 jer tag akak yer??? nti laa akak buat hwork tu yer...nk kena scan gambo la plok...kawin zaman tori, mana ada digital kamera lg....

ari tu awk mintak resepi kan??? nti akak tepek yer....haa..petua sesema ari tu, dh cuba ke blom??? mujarab tak????

Mimi~Najeeb said...

ekeke..Batrice pun notty ye suka conteg2 pastu koyak2an kertas..sama la cam Najeeb..yg lagi best siap kat dinding/cadar dan juga paha/tangan mommy pun jadi tempat melukis...ekeke..anak bertuah betoi

oliole said...

aduh...batrice ni memang suka mengambil risiko membuat mamanya marah...

elly said...

gud job batrice! kahhhhhh...

Tink said...

hahah biase lah tu zana..
conteng2 kertas n koyak2 pastu sepah2...
batrice dah buat tak conteng2 dinding????!!!
ha yg ni lagi sakit pale ma hahahah

Hirda Ibrahim said...

kah kah kah.... lawak sungguh.

siap leh lari tuuuu.... kalu hardy, siap le pastu nampak rupa aku dh menyinga, cekak pinggang sambil kata "HARDY SHAH!! (aku marah panggil full name ok? hehhee kengkadang dgn nama bapak masuk sekali), kutip balik & throw!!". terkedek2 le kutip sampah & buang..hehehhe

Hirda Ibrahim said...

re: aku pun dulu suka beli baju online gak. tapi sejak hardy besar ni, dh x byk choice. ;(

menan girl banyakkk.tapi dia byk jual 2nd hand punya menan. ko masuk website ni http://tiabarney.blogspot.com/

aku pulak, utk mengelakkan laki aku tau dulu, aku letak add opis. kalu aku x dak, staff aku ada & tlg amikkan for aku.. hehehe..

balik umah, aku cam dh tau ayat standard laki aku "beli lagiiiiiiii". kah kah kah

rasp said...

cepat lari batrice..cepatttttt!!! *ihiks* cute tul!

~~ciklinn~~ said...

larikkkssssss batrice mam kejar tu..

Nur a.k.a admansyah said...

auntie betulX2 ingat Batrice dah pandai lukis... baru nk concentrate... rupeX2nya HOBBY same ngan ADAM!

Zana... abih buku resepi akak jadik mangsa tawww!! hu..hu..

Yatie SawaNiLa said...

wah tu menulis ke lepas geram?

Monkey D Luffy said...

kalau dapat A banyak2.. buat kenduri jemput aku