CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, December 16, 2008

APAKAH ITU?

korang nengok sendiri...
nak marah ke tidak?
patutler x nampak dari semalam rupanyer dlm nie....



apakah itu?

see........dlm bekas simpan keropok mama dia pun dia boleh buat kerja.......

jom zooommmmmmmm apa yg ada kat dlm tu actually........

.
.
.
.
.




alahai anak omak!!!!!!!!

14 Kata Mereka:

eija28 said...

habis sudah brg make up mu itew masuk dlm bekas keropok.....nie mesti keje si batrice...keh...keh keh...

Jasfyra said...

basu kopok le lps ni..hahahaaha.
sabar je ar..

zana, batrice xsihat ye? harap2 cpt sembuh ye

Luth Textile said...

nasib baik kak..
kalau dia campak dalam lubang jamban,
haha lagi haru

Nurhayati said...

esok2x.. mesti zara pun macam ni gak..huhuhuhu

Tink said...

akk mmg dah biase mcm ni...
brg2 kite die simpan ikot suka lah mana die nak letak he

oliole said...

batrice tolong simpan sebab mama dia merata-rata...
asha pun suka simpan...sampai makanan ikan pun simpan dalam almari baju...kesian ikan, lapar 2 hari tak makan...

lieya_latif said...

kah kah kah...gelak besar aku tau zana....byk songeh tul anak ko nie...ade jek kejaan die...ko pun satu...pasni ko letak sorok2 sikit ar.....ehe he he he he.... bijak si batrice nieh....gelak sakan aku tau

Cik Puan Mimi said...

tak lain tak bukan ni mesti kerja si batrice ni... hehehe.. cuba zana sembunyi puting dia plak, mau meroyan si batrice mencari nanti.. hehehe

Sham Ummi Echa said...

hahhaha.. batrice saja nk menguji keupayaan mata ko mencari tu..
sib baik gak dia letak dlm bekas kopok.. ada can la ko jmpa.. kalo cmpk dlm lubang jamban ker..longkang ker.. menangis la ko nk kutip dlm tu..heheheh

Mama Mya said...

hahaha anak omak betui laaa hehehe.. dia main sorok2 tue hehe

wanie said...

batrice tolong simpankan barang mekap mama nye tu...simpan dlm bekas keropok lagi..hehehe

rasp said...

hahahhaha bertuah tul si kecik nie..takpe niat dia nak tolong simpankan tu :D

JuJue said...

ok ahh tu campak dlm kopok..
hehehehe..
sambei makan..leh touch up...

Hirda Ibrahim said...

hahahha... mesti melilau ko cari satu umah kan?

ko ada try tanya batrice x? aku pernah tanya hardy kalu hilang benda. jwpan dia senang je "dog amik". cheh!!