CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, December 13, 2008

MAKE OVER CLASS

cuti2 nie...i gi kelas make over....
korang x caya.......inilah hasilnyer....
1st kita tengok dulu gambar sebelum make over k..........baru ler boleh korang bandingkan....

and after a few session......tadaaaaaa.......jom nengok hasilnyerr....hik hik hik (*** sila lah korang muntah ijo ke biru ker erk ...kalu larat nak muntah lerrrrr)




i sempat tukar 2 kaler jer contact lense tu.....yg ijo x sempat nak snap lerrr......sorry yerk......
korang rasalerrr......kalu2 i gi kerja make up bagai camnie.........harus ler boss i jatuh chenta ngan i kan....hik hik hik ....scandal tu hep!!!!!!
lepas nie i buat entry batrice di make over plak erk........lepas tu baru i bagi tahu mana i belajar buat make over nie........he he he.....suspen sikit...........

6 Kata Mereka:

PerantauSepi1306 said...

amboiii nyompat gi makeover gittew. Merah tau lipstick tu hehehehe... :D caiyok, caiyok

yong said...

perghhh zana! sompek lagi ekau yo make over gitu! mmg hover hehehehehe

weh, aku paling suka make up yg last tu..lipstick tak menyala sgt. i like! bulu mata paling glamersssss. lentik mak oi!!! seksi giler mata kau zana.

aku last make up masa kawin ajo lah weh. tak bisa lah hehehehe

apa respond cik abe mu????

:)

Monkey D Luffy said...

aku setuju dengan yong walaupun aku x tau sangat pasal makeup. aku setuju!

Cik Puan Mimi said...

pewit pewit... tergoda aku tengok..hehheheheh memang cun giler babas tengok bulu matamu yang lentik tu.. ditambah bibir bak delima merekah.. hehehe.. mata plak tu boleh tukar kaler2.. tapi akak kagum ler dengan kau.. camna kau boleh amik gambar pose dia samajer dari mula sampai abis??? statik jer kau posing menyenget..

orang yang mekapkan kau atau kau belajar mekap sendiri?

atty's said...

pewitt..hah..lawas..mcm artist..

rasp said...

phewwwwiiittt....leh berkenalan *ihiks*