CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, December 24, 2008

KENAPA AKU TIDAK DI LAYAN?

Sedang i dok khusyuk memasak utk makan malam sabtu lepas.............ada sorang budak terkedek dtg kan i ..............bila i buat dono jer dia nangis sampai terduduk2.......yelah, udah ler i tengah masak sambal tumis udang petai......kalu layan dia nanti, apa citer ngan sambal tumis udang petai i tu kan............takut dia pedih mata gark nanti kan....i kan mama yg prihatin

Sila nengok drama queen nie yerk........kemain menangis bila mama yg prihatin dia nie buat dono bila dia dok nak kacau...............


hah!...tu pasai apa siap uluq2 tangan tu..................mintak dukung ler tu.......sorry yerk princess....queen tengah khusyuk menyediakan santapan makan malam utk raja.......so, xleh di ganggu ok.................wah! air mata tak ingat yerk princessss...........

Nengok arrr.........bila mama yg prihatin nie makin buat bodo jer bila dia mintak dukung.....lagi hebat rembesan air mata dan volume suara dia..............camno mama nak masak hari2 kalu camnie kekdahnyer...........sila ambil perhatian........keh keh keh

18 Kata Mereka:

oliole said...

pandainya bersandiwara...
asha pun macam ni...kalau kita dok kat dapur aje...sure dia minta nak didukung...
mungkin dia nak join kita main masak-masak sekali kot...
tulah yang saya mempunyai alasan tak payah masak untuk king saya...
saya selalu suruh chef saya yang kat restoran masak untuk saya...
kakakakakaka

saya suka gambar batrice hulur tangan tu...sungguh kesian muka dia...

Dee said...

siannyer..mmg budak2 g2kan..time kita sibuk time tulah nk bermanja..

yatt said...

alahhhhh cian nya batrice!!!! sedih tul aku nengok gambor dia masa ulur tangan tp xdlayan oleh mama nya yg tegar memasak..
tp budak2 mmg cam gitukan..time kita sibuk dema lagilah sibuk..

Sham Ummi Echa said...

hahhaha..sbb tu la aku jarang masak..sbb aku pon ada drama queen gak... asal aku kt dapor jer..dia pon sebok sama... kalo tengok jer xpe gak..ini sumer nk diusiknya..pas2 bila x bg..meraung cam batrice ni ler..

neezareef said...

alalalallalala..susah gak kan

my qaseh said...

Huhu..sma lah kekdahnya ngn si Qaseh tau Zanna..pntang npk muka kita kn..lek keja nk tgu smp wk2 dia tdo..asik nk kna ngadp muka dia jer huhu..kalu tk cm Btrice lh gamaknya..hehe syedihnya Batrice

Jasfyra said...

mama ni saje je sakat anak dia tau..cian anak dara batrice saya..hehehe
tp nangis2 pun awak tetap comey batrice.muaahhsss

Puan Iza said...

Haikal pun sama peel dgn batrice zana...suka betul kacau bila mamanya tgh masak...nak suh dukung la...nak ajak main la....abis tuh camner nak masak nie? hehehhe...
Cian batrice....nangis2 yea....nnt auntie babab mama yea...

Sue@MamaMaryam said...

hahahaha aku x tahan nak gelak ngan perangai batrice ni.. manja sggh dia.. nangis betoi tu nampaknya.. mama x layan ye...

Mak Su said...

kesiannyer.....alah, usah dilayan, masak jer. nanti lapar cari mamanya juga, kan.. babap jer montot dia. oops! (hihihi)

Mama Mya said...

hahaha batrice sama cam cik mya laaa boley geng cam gini.. sebab tue laa akak jarang masak so jawapannye bukan akak malas yer hahahaha dan2 kasik alasan

zana ada awards tuk zana...

re = hahaha suh batrice make up papanye lak.. pastu zana lak naik belakang papa batrice huahuahua sure dia ajak kuar.. okey akak dah amik award dari zana tq

elly said...

hahhaha sm gak mcm qimie nie... asal kite ke dapur je die pon sibuk nak kaco n mintak dukung...
memang mama die ni pon mls nak layan... kang keja x siap asik nk melayan die je hehehe...

mummycool said...

alahai sedihnya si batrice... gambar yang last tu sungguh2 punya nangis.. mamanya pun angkat lah kejap...

farah amoi said...

thanks!!!!! for wished me!


re: aaaa...tu laa....
kita ber-ia masuk kuiz kan
skali xde adiyah pon
hahahha
kesian..
dah ler siap sent email address!

zana, masuk skali lagi my blog
ada gambar daaa
td xde gambar

Tink said...

alahai maje nye die!!!

rasp said...

alahai.. sedih bebenor aunty tgk batrice cry...meh sini aunty carry nak :D

Monkey D Luffy said...

alalalalala

Marissa said...

cian tisha... mama x layan ea...
nati auntie layan tisha ea...
meh la cini main2 dgn aisy...
baju tisha dah sama dgn baju aisy tau...
POOH juger..
kaler pun sama.... pendek kata.... semua sama... hehehe