CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, December 15, 2008

KEH KEH KEH...TIPAH TERTIPU..

gelak lah wei bc korangnyer comment pasail entry make over bersama batrice tu...
tak sangka plak ramai yg jadi tipah tertipu...
sorry yerk kengkawan....

tp best ooo layan...
act byk lagi gambar2 yg zana edit......
tp takkan nak letak sumer plak kan...he he he...
korang buat ler yerk........boleh gark berangan jadi cantik sekejap w/pun korang sumer mmg dah cantik2 lerr.....kita up lagi jadi ayu jelita...

dlm byk2 tu...zana suke giler gambar batrice yg pakai wig no 2 tu...
cam comel plak anak daraku...agaknyer kalu dia berambut, camtu ler rupa dia lebih kurangkan.......he he he

7 Kata Mereka:

the story of thumbelina said...

Zana..cute sungguh batrice bila dah di make over oleh mamanye..

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

kak iena suka gambar last tu..mcm baby doll lka,,comeii..

oliole said...

saya pun kena yang make over zana tu...yang batrice tu pun nyaris kena...

Mummy Cool said...

hehehhe zanna ni...
memang comel pun... mummy pun dah cuba.. tapi lepas cuba dah tak tahu nak save camana... kekekekekee

Mama Mya said...

sangat comey hehehe nanti akak tepek gambo cik mya lak yer hehehe

re = zana nak kata senang x senang nak kata susah pun x susah sangat hehehe mula2 tue memang terasa fenin giler lagi2 kalau x de org tolong.. sib baik oli tolong akak kalau x terjun lombong laaa jawabnye.. bayor rm 100/year..

Hirda Ibrahim said...

ya ya, ko cam aku, suka batrice rambut pendek bulat camtu kan?

re: aku lupa nk menjawab soklan ko pasal mandi laut tu. ye zana, aku ni jenis kalu pi swimming pool, pantai, tudung tu pun terbang gak..hehehe. sib baik laki aku x kisah. kakak2 dia pun 2x5 ngan aku. MIL aku pun jenis sempoi. ko jgn x tau, aku siap lipat track sampai lutut. coz x mau terkena pasir. kira halal je la kan? ;)

Mak Su said...

layanzz, mak su nak buat kat muka sendiri, tapi rasanya tak sanggup nak letak kat blog