CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, December 13, 2008

OTHER ALTERNATIVE

entry b4 pasai blog di removed tu.........cuba korang lawat blog NIE . kot2 membantu....
zana buat backup ajer...........still under blogspot .........tp lain account.....
try ler.......

yelah, i nie bukan reti bab2 it nie.......at least ada org2 yg mcm kak AFKAR'Z .......boleh gark menyelamatkan blog sendiri kan........thanks kak.........

apa kata kita beli jer domain sendiri.....dot.com
x yah pening2 blog ilang kan........he he he...

2 Kata Mereka:

Mummy Cool said...

betul tu.. mummy pun perasan yang ramai blog kawan2 blogger yang dah terhilang... entah lah kenapa...
insyaAllah harus cuba jugak cara yang zanna cakap kan tu...

~~ciklinn~~ said...

itulah dik kita kena riki2 perumahan baru lah peh niekan.... takut kena landslide mcm diorg kan... huhuhuhuhuh