CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, December 17, 2008

WHY U LOOK LIKE THAT?

Apakah yg si Batrice makan sampai muke dok berkerut sejuta tu erk...?

keh keh keh...i x nak bagi tahu..........uoll nengok jer lah gambar kat bawah nie yerk.....

.
.
.
.
.
.

tu ler yg membuatkan muke budak kecit tu kerut sejuta...

mmg hantu limau....tp nasib ler limau nie manis sebenarnyer...dia kan drama Queen...so, bab berlakon dia mmg terror.....sebiji tu habis dia sorang...mama & papa dia dpt ler merasa seulas sorang........

26 Kata Mereka:

Sham Ummi Echa said...

sdpnya batrice mkn buah oren.. peberet dia ek.. sama la cam echa.. suker yg masam2..

lieya_latif said...

keh keh keh....masyam yeak sayang.....tapi abis gak die kerje kan tu...same cam mija...suke makan buah gak....bagus mkn oren ni...byk vitamin C susah nak kene selsema nanti....share ngan aunti boleh tak batrice./....


re: alah zana, takde projek rahsia pun...sab ajak org tertentu ajek....tak sedap jugak nak heboh2 pada yg lain2 kalo tuan badan pun tak pesan aper2.....takpe..penyertaaan dibuke dah utk umum....so anta laa pic batrice comel mandi mande....

Cik Puan Mimi said...

ok la batrice suka makan limau.. insyallah kurang la kena sembelit nanti... next year dah nak masuk chinese new year.. mesti banyak limau jual sana sinikan..

f & e hanya makan epal sajer.. buah lain tak suka.. tapi e suka makan rambutan cam mama dia jugak. eheheh

Jasfyra said...

bagusnya batrice suka mkn buah..anak aku xsuka sgt..geram tol ar..

cumil sgt batrice wat muka masam tuh..hehe.geram

Hirda Ibrahim said...

manis rupanya. memang drama queen anak dara hg zana oiii..hehehe

bak sini rahsia skit camna nk kasi anak mkn buah. hardy segala buah dia reject. yg dia tau nak Otiiiii (roti) x pun nak Ikutttttt (biskut),

Mama Mya said...

akak ingatkan batrice sedang memerut.. hehehe rupa2 makan orange best nak sikit.. cik mya suka gak berlako tapi dia suka wat2 nangis cisss..

re = zana papa mya x kisah janji akak x curang.. akak 100% sume citer kat dia..

zana bila cik mya mula pegang kaler akak dok depan dia coz takut dia conteng sana sini.. akak kan malas hehehehe kang jadi satu kerjalah nak lap conteng2 hikhikhik

oliole said...

sukanya makan limau...asha langsung tak nak makan...

Mak Su said...

hihihih, berkerut-kerut

~~ciklinn~~ said...

lor macamm nyer sayang.... tapi dalam masam2 tu semangkuk gak yer habiss....

Emy Omar said...

Tengok muka dia bukan main berkerut lagi..masam ye batrice? Dalam masam2 pun 1 mangkuk habis ye batrice...

Nur a.k.a admansyah said...

suke mkn buah rupanya si batrice nie... leh geng ngan abg Aiman coz Adam (same age ngan Batrice) x suka buah!

baguih ler... tak yah mama beli vit c kat farmasi, kan?

Monkey D Luffy said...

memang ciri2 kewanitaan ... suka makan masam

muhaiyom said...

hehehe..kelakar tengok muka batrice tu berkerut2..budak2 ni mmg..klu bagi oren kerut je lebih..masamnya x jugak..tapi comei gak tgk dorang buat muka kerutkan..hehe

k.nurul said...

ahahah..ingtkn masam..manis rupanya..
pndai tol batrice brlakon....

wanie said...

pandai berlakon rupa nye batrice ni...tak masam pun buah oren tu kan

Big Mamma Bukhari said...

masam ker? iuuuuueeewwww! aunt pun terasa masamnya itu.. hehee..

Mya said...

laaa rupanya muka batrice kedutt sbb mkn limau eh.. hehe... so kiutt...

salam kenalan.. sy bloghop.. :D

Yatie said...

khusyuknya makan limauuuu ...

Mummy Cool said...

ishhh... batrice yang makan mummy kat sini pula yang dah temercik air liur.. adoii laaa... hehehe

Sue@MamaMaryam said...

amboi batrice.. pandai sggh buat muka..

farah amoi said...

tu dia eih
pandai mhayati watak
lakonan yg berkesan

heheh..zana, memang batrice ni berambut pendek ke?

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

suspennyer tengok muker batrice...baguslah batrice suker makan buah waktu kecik lagi..jannah panggil limau ni ' nak asam"..agaknyer dia selalu makan yg masam...

Mama Mya said...

re = zana kalau cik mya tu bertoncet maknenye dia dari nursery sebab kalau kat umah ngan akak, x de laa bertoncet hahaha

bagus gak kita wat club mama nakal muahahaha

aimi @ kamalina said...

hehehe..alahai comeinya batrice mkn limau... ingatkan kena apa la tadi..blh jadi best actress ni... :D

rasp said...

muka kerut ingatkan masam ghupanya manis ek *ihiks* lawaklah batrice..tekun dia makan owange tu ek sampai abis..

Ena said...

ekekeke kiutnye
makan buah masyam ye sayang ihikss