CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, December 31, 2008

JALAN2 KE ONE UTAMA

Esoknyer kitaorg jejalan ke One Utama........act laling hubby nak cari barang........dia nak cari scuba sut .........maybe bulan 5 @ 6 laling hubby nak ke Sipadan. Tp i tak ikut ler........so, tu sebab dia nak cari scuba sut tu..........hu hu hu........jenuh ler nunggu dia pilih, cuba, pilih, cuba.....dekat sejam lebih ler...................i dah bengang dah..........ngan batrice yg dah x reti dok diam2 dah nie.......at last, dpt ler apa yg laling hubby idamkan tu......tp sian size.....yg paling kecik s.......tp laling hubby nyer size xs.......so, tokeh kedai tu akan carikan size xs utk laling hubby......once dah ada stock dia akan call.......so, laling hubby akan masukkan duit dlm bank and tokeh tu akan courier jer thru pos laju..........melayan Batrice adalah amat memenatkan hari itu.......i betul2 angkat bendera putih ler.......surrender beb.........

*** we're going to shopping @ 1 utama ***

*** cukup tak yerk money yg i bwk nie.....dua2 jari kira nie......cukup ler......kalu kurang i mintak my papa top up sikit ***

*** yes ........ papa bg green lite i shopping2.......mama x dpt green lite.....sebab tu sembunyi tak mau org nengok muka dia .......keh keh keh ****

*** ooohhh ........ i wan't that !!! ***

Bila laling hubby dah settle .......kami ronda2 sekejap .........makan @ Pizza Hut .......giler lapar.......masuk kedai sinun masuk kedai sinin........at least i tak beli apa2 pun .......just beli minis perfume sajork.......lepak sat kat kusi2 yg ada tu ......... boleh plak anak dara nie nampak public phone ......... huuwaaaa ........nak kena dia layan public phone plak........papa dah ilang time nie gi toilet..........

*** kecik2 dah pandai nak gayut ....... ikut sapa lah nie ! ***

*** cam yok yok ooo jer bercakap ****

*** see ada gaya tak ? ***


Nak stop kan dia kat situ jer dah jadi satu hal ......... melalak2 bagai tak mau lepas public phone tu .......... hello, mama bg h/phone pun x nak ker? nak gark bergayut kat phone oren tu ......mentang2 sama kaler ngan baju awak ............ pleaaaasseeeeee

Keluar dari 1 utama ........terus gerak ke Pudu beli tiket bas balik ..........bas kami kul 10 malam .......so, balik dulu umah mak long lin .......kemas2 beg bagai .........sebenarnya time beli tiket tu dah kul 8. 30 dah ..............he he he agak rushing ler di situ kan ..........i dah x larat nak tido umah org dah ...... rindu sama itu bantal & tilam rumah lorrr ........lagipun leh bangun lewat2 bila kat umah sendiri nanti .....keh keh keh

16 Kata Mereka:

eija28 said...

wah bergayut sakan si batrice tu...sah sah ikut ko zana...heheheh...zana ajor lah eija nak buat signature tu camner....

aimi @ kamalina said...

hohoho..batrice dera mama dia ya??? jenuhla yek....suka lak dia gayut tu.... :D

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

zana, kak iena nak awardkan zana blogger tegar tul..keh..keh..wargh p jalan2 kat ou yer..mesti ramai org kan..hubby nak p sipadan ker??..dekat2 ngan tawau sempurna tu..betul2 mencabar hobbi hubby zana ni..tentu banyak ongkosnyer kan..
batrice tipon boypren yer??hah..mesti nak suruh boypren tunggu kat bas stand ni...

yong said...

hahahhahaa ikut mak nya tu lah...bergayut kehkehkehkehkeh

rasp said...

kelaz lah batrice leh gayut sambil nyoyot puting! cute *hugs*

Mama Mya said...

hahaha sokong ayong.. ikut mamanye keh keh keh..

re = tunggu batrice besar lak yer sama2 leh masak hehehe

Cik Puan Mimi said...

sori zana lama tak nyinggah sini.. akak baru balik bercuti..tu yang bz tu.. ala comelnya batrice main telepon, ni mesti ikut ala2 perangai mama dia kuat gayutkan.. ada drama "nyanyi2" tak dalam telepon tu? heheheh

Mak Su said...

haiiii.... cakap ngan sapa tu? mulut bersumbat, ahaks

Hirda Ibrahim said...

cutenya baju & skirt jeans diaaaaa....

batrice kalu letakkan sekali dgn hardy & emily sesuai sgt ni... tiga2 kaki isap puting. makin besar makin ketagih tau... aku dh habis akai nk buat apa.. redha je la...

betui zana, aku balik kg pun part bgn pagi tu lemah gila... tapi gagahhh gak. kalu kat umah parents aku lantak le kan.. ni umah PIL, satgi x pasal2 aku jd bahan umpatan... heheheh

neezareef said...

camne nk ckp isap puting...tp ade hati nk gayot..hahahaha...

budak2 cmtu la..dah dia suke mmg x mo lps

eeramaya said...

syoknye g shopping..amboi cik batrice..kemain lg ek..

Mama Mya said...

re = selamat tahun baru 2009 juga tuk zana n family.. semoga persahabatan kita berkekalan..

Leenoh said...

Kanak-kanaklah yang paling gigih belajar, mereka patuh kurikulum, belajar sepanjang masa, mereka hanya rehat pada masa tidor sahaja.

Kata pepatah" Sayangkan anak tangan-tangankan, sayangkan isteri tinggal-tinggalkan.

Wassalam.

~aza...as / ummie afiq~ said...

hahaha...itu anak pmpuan tu ko dah angkat bendera putih surrender...cam manalah esok kalau anak lelaki zana oooiiii...hehehhee...tapi batrice memang aktif kaann?? bagus batrice... :)

Monkey D Luffy said...

wah dah pandai bergayut nampak..

ai said...

bukan main anak dara kau ni! ;P

hihihi..terpisah kau ngan bantak busuk kat umah tu ye zana..