CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, December 10, 2008

BATRICE wif ALYA

Semlm my adik ipar balik............so, mmg meriah ler rumah MIL tu kan.......so, bila diaorg balik, awal2 lagi MIL dah pesan suruh terus gi umah dia............adoiler........penat lerrrr..........tp nak buat camner.........sbg menantu "kesayangan", harus ler menurut perintah.......

My biras (wife adik ipar yg no.2.....)iena, act baru lepas gugur..........dah nak masuk 5 bulan.....tp xde rezeki.......bleeding.........sedih plak, kalu tak sure next year.......lagi meriah ler rumah MIL ngan cucu2 baru..........tp xde rezeki kan......so, hope my biras (wife adik ipar yg no. 3) Tina........selamat ler kandungannyer......now, Tina dah pregnant almost 5 months kalu x silap........so, next year........MIL bakal terima sorang lagi cucu......he he he........


So, petang smlm sesaja pergi minum petang kat old taste kat bandar nun....bebudak bila dah sampai kat sana, mmg xde benda lain ler yg di tuju........kalu tak menan yg pay & ride 50 sen tu....menatang nie ler...RM3 for 10 minit kot......zana pun x sure sgt........tp mmg letih ler...coz' diaorg nie bukan pandai nak handle lagi kan....menonong langgar org nanti, x pasai2 jer...so, mama2 ler tolong handle bg pihak mereka.........letih oooo.........


batrice


alya

batrice again

dua org budak yg comel yg pegang2 tangan............ala2 best friend gitew...

ha ha ha.....sorang baju berlubang, sorang nampak perut.....kengkonon seksi.......anak sapa lah nie kan.........alya gebu kan.......

19 Kata Mereka:

Tink said...

cumeh nye mudak2 ni cekci he

ILA said...

hehe awat BATRICE pandang ALYA camgitew? (Gambo akhir).... mesti dia kata dlm hati...ish overnyer ALYA ni, dah la baju nampak pushat wakakakakka

wanie said...

amboi...asal batrice pandang alya camtu...minat ngan baju alya tu kot..seksi nampak perut...hehehe..

benda yg batrice naik tu mmg ade je kat shopping complex...irfan pulak pantang nampak benda ni..tapi dia suka pilih elephant...

Mama Mya said...

wah comelnye anak2 ini..

p/s zana akak ada problem ngan blog akak yer..

Jasfyra said...

amboi la...bagus tol menantu sorang ni.menurut perintah sungguh..hehehe
zana, sama le plak entry kita ek..anak naik ride..payah gak kan nk kawal menda nih..huhuhuu

k.nurul said...

comey jek batrice naik menatang tu.....

Mama Mya said...

re = entahlah zana agaknye dia runtuh bersama bukit kat sinun kot.. adehh.. oo gelak yer.. adeh kepala pusing dah nie

rasp said...

suka lah kita gambar pegang2 tangan tu..cute!

farah amoi said...

memang menatang ni berat skit
memang dak dak x larat nak kontrol oo
kekdg parent pulak kena bonceng skali
hehhehe


zana, bukan akak dah kasi ke link baru kat previous entry

f-ara-h.blogspot.com

the story of thumbelina said...

Zana..anak2 akak kalau nampak menatang tu pun sibuk nak naik..Ez boleh la pandai handle sendiri tapi bila Erfan dah kita pun sibuk kena handle benda tu..ish..ish..
Re:Tu la..harap2nye Edriana akan terus gain weight lagi setiap hari!!! Tamak la pulak mummy dia ni kan..kuang..kuang..kuang

e_ja said...

dua2 ponn somel tauu..available lagi ker??..hehehe..

Mummy Cool said...

comel sungguh dorang ni.. anak2 mummy skrg dah beso dua dua.. rindu pulak nak anak kecik.. tapi mummy dah tuaaaa.... uwaaaaaaaaaaa... hehehehe

yong said...

seronok klu tgk budak2 umur cenggini berkawan..sweet aje kan!

aku admire tul la topi2 batrice. dia nak je kan pakai..kalau chem, harussss tak mau!!!!

BigMouth said...

cute jer kan....

Monkey D Luffy said...

anaknya sudah berpunya?

p/s: salam perkenalan

Ibu Alissa said...

seronok la batrice dapat naik benda tu..ada geng lak tu..

Ena said...

friendly nye ihiksss

mama kyra said...

agak2nye bile ler batrice nak kuar ngan kyra yek? tunggu2 gak nie.. :D

Cik Puan Mimi said...

batrice ni jenis friendly, tu pasal tak kisah keluar dengan sapa pun boleh pegang tangan.

kesian dengar cerita pasal biras zana keguguran tu.. hrap biras yagn satu lagi tu selamat la mengadung sampai bersalin.. tahun depan dapat la batrice sepupu plak.. jatuh tak saham batrice kat nenek?? heheheh