CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, December 25, 2008

WAH ! ITU ...ITU ...ITU & ITU........ :-)

Mlm semalam lepas makan @ Rest Sri Nara, laling hubby bwk gi bandar kluang...he he he...cara2 si laling hubby memujuk i tanpa perlu dia mengeluarkan madah pujangga bagai......bwk pi shopping sajork.....gerenti secara automatik i nyer merajuk tu akan ilang tanpa dpt di kesan......keh keh keh....kijam kan kan kan......tp i tak kisah...............


Tp heran ler ........giler babas punya byk keta @ bandar..........sana jem, sini jem.....x pernah2 ler.....dah ala2 berada di KL plak ......................korang nak tahu pasai apa.............korang nengok gambar bawah nie erk..........korang tahu ler.............

haah tu...........PACIFIC baru buka lorrr.........i lupa nak info........KLUANG MALL baru rasmi siang tadi (24 Disember 2008) ..........makin meriah ler shopping mall kat kluang nie........x yah nak gi BP semata utk ke PACIFIC......keh keh keh...i likeeeeeeeeee.................yelah, bg i yg duduk kluang nie..........ada shopping mall cam nie pun dah cukup besar hati dah..........dah kira besar w/pun x leh lawan MV nun.........at least mcm2 dah ada kat sini................dan yg pasti....i boleh bermaharajalela menyoppingkan diri i........keh keh keh.........lagi byk choice maaaaa

Dlm byk2 kedai dlm Kluang Mall tu, hanya yg terpilih yg menarik perhatian i...antaranyer ialah ini :-

ini menarik gark........teringat entry yong plak yg dok tayang laksa yg dia order tu...

wah ini pun ada..........cukup menarik nie.....

Ini plak yg paling BEST ......... hu hu hu....lama dah ngidam dgn yg ini.........asyik dok nengok korang tayang korang makan benda tu ajer.........kali nie, i dah boleh tayang plak bila i beli erk.........wakakkahakakhakahkkkah

Senangyer hati i kan...........mlm tu sempat merembat sock utk batrice, mattress protector & bedsheet queen & single size............keh keh keh....lenkali leh masuk plak kat kedai2 idaman i tu kan..............................



16 Kata Mereka:

ai said...

va va va

sopin sakan kau ye...! best! best! :)

Monkey D Luffy said...

ada ler satu tempat tuk melepak yer tak

PerantauSepi1306 said...

fuiyooo... ado big apple juo.. perhhh sodapppppppp :D

syiokla soppin lepas ni yek..

~~ciklinn~~ said...

wah 2 makin sakanlah yerk nanti kau bershoping yer dik..

elly said...

wahhh jeles... kat alamanda big apple tu baru je bukak... ampeh tulll hehehe

Sham Ummi Echa said...

pasni kalo nk cari ko..cari kt kluang mall la ek.. jgn time keje ko ponteng g kluang mall sdh ler..
suker la ko big apple da ada kt kluang..leh ko pulun ckp2..tp kalo ada jco lg bes tau..

Dee said...

i like secret n big apple..laksa shack i kureng..kalo roti jala dia sedap..

kalo x dpt gi mv pun..shopping complex suma sama je..yg penting dpt shopping n with family kan zanna..

Mama Mya said...

waaa best shopping sakan nih.. apasal x ajak akak joint sama semalam.. hehehe

aimi @ kamalina said...

waaaaaaaaaaaa....syoknya.. ada mall baru... okla tu zana..akak amat memahami sebab akak pun dok kat bandar kecik.. kat temerloh ni, mall pun takde.. setakat The Store, hmmm...apala yg ada... kalau nak shopping yg best2 sket, harusla ke kuantan tu.. jauh gak...tu yg rasa bosan je....

Nur a.k.a admansyah said...

Zana, kalo ko tk ckp td kat mana... akak matiX2 ingat kat KL tau! sebijik ngan JJ, setiawangsa yg bukak X sampai sebln tur!

Maner brgX2 shopping-nya? tayang ler...

Ena said...

amboi ko zanna.. asai majuk bawak p coping ek majuk coping..coping majuk..kalo camtu aku pun nak r huhuhu

Mimi~Najeeb said...

wuih..semua adaaa...pasni bole la ngadap Big Apple bebila teringin kann

atty's said...

wah beh ade tmpt sopink baru..

neezareef said...

wah dh bkak ya..aritu hubby ade ckp tp x tau lak bila bukak..tau pg situ je tau cuti...leh terjah weekend nih

Marissa said...

wa... x rugi minta tukor spg blik... ader gak soping complek mcm ct square...

my qaseh said...

Wah..cam best jer kan..t weekend leh laa turun kluang sesaje sggah sna huhu