CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, December 23, 2008

REVERSE

org naik slide nie lalu tangga.........
dia pi panjat dari bawah slide ........
i pun tensen...kemain tertonggeng2 mama dia kat atas nak tolong tarik dia...

nasib xde org nengok........kalu tak, harus pengsan org yg nengok vontot i nie..keh keh keh...
apa2 jer lah.......janji princess i happy...........


chak!...mama here i come

wooo........biaq betul........naik ikut tangga ler sayang oi !!!!!!

relaks aaarrr mama, tunggu jer kat atas nun........tarik batrice ok!

opppsss.....tertonggeng2 nak turun tu hah!



mama, tepi batrice dah sampai dah nie....


amboi, happy muke tu nampak...!!!!



10 Kata Mereka:

oliole said...

kakakakak...
batrice main ikut style dia laa...
buat apa nak ikut style orang lain...
macam ni barulah cool...ada style...ada gaya...

zana, saya nak curi signature zana tu...
heheheh...suka laaa....

Sue@MamaMaryam said...

hehehe..beraninya batrice.. maryam takot...mesti thegeh2 naik tgga gak..aduss letih nak tggu....

Kak Piah said...

anak sulong akak pon sama..
tapi dia mmng dok songsang dlm pewot dulu.. *relevan ker? hik..hik..*

Jasfyra said...

kekeeke...mcm2 perangai batrice nih..leh ar geng ngan kak dina camnih..

Monkey D Luffy said...

lagi mencabar naik dari satu dari naik dari tangga

mummysyafie said...

wa..beatrice nak ajak mama dier main sekali lah tu..

shima zahar said...

aiii.. batrice nie.. leh jadi geng aiman laa.. serupa ajer.. style dia tu.. hehehe..kekadang tu kelakar ajer nengok perangai budak-budak nie..

rasp said...

baru thrill ek batrice naik camtu! kalo tak, takde adventure laa ngehehehehe

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

betul tu yang penting princess happy

mama mya said...

wah akak ketinggalan ketapi laaa.. hepi jek batrice tapi aii x hepi ari nie uwaaa uwaaa