CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, December 14, 2008

CLASS MAKE OVER BERSAMA BATRICE

Kelas Make Over di mulakan

so, now giliran my darling princess plak.......

cam biasa.......kita jaja dulu gambar b4 make over session yerk......

sorrylah yerk........model i kali nie seksi sikit....x berbaju...xpe.....model nie belum akil baligh lagi....he he he...

so, after di make over kan.........taraaaa

lepas tu kita try pakai rambut pelesu plak erk....asyik dok nengok model i nie kurang rambut jer kan...so, kita layan plak layanan perasaan mama dia bila si anak berambut.......so, mana yg ada anak lelaki tu.......kalu nak nengok ajak2 ler anak korang tu.......kot2 ler anak korang terberkenan kan......leh ler buat menantu model i nie......he he he ....tetiba mama batrice di rasuk JIN PERASAN plak hari nie....ampun yerk....


keh keh keh...inilah hasilnyer bila mama batrice nie dah kebosanan kat umah....

dari pagi dok godek benda alah nie....nasib ler tak buat gambar papa batrice ala2 queen drag kan...kalu tak, mau kena hempuk ngan papa batrice.....he he he

so, kalu korang rajin boleh ler gi kat sini : http://www.taaz.com

mcm2 ada...........korang nak make over diri korang jadi cam erra fazira ker...aiswarya rai ke....boleh.......no problem.........pastu jgn lupa tepek kat blog memasing erk.......he he he

26 Kata Mereka:

yong said...

la zana...sereyes aku ingat kau betul2 gi make over! cheh! rupanya sekadar imaginasi.....adoiiiiiii!

wehhh tak tahan den nengok batrice pakai wig tu wehhhhhh! dah shekshiiiii habisssss!!!!

Mama Mya said...

kakaka comey.. ari tue akak dah cuba menda alah nie.. x jadi kerja dok godek hahaha..

ari nie satu ari dok godek tenet.. adeh tensen..

Monkey D Luffy said...

Berambut dan pic no2 lawa... aku jatuh cinta pada model itu

~~ciklinn~~ said...

ko ni zana.... aku ingat betullah ko mekeup anak dara kau tu.... siap kagum tu sbb batrice leh bertahan semasa di mekapkan...

TATAPI bila ku tgok kaler mato tu dah lain2...baru ku tau itu edit....... hiihhihhihi

apapun veri the cute itu model..

Cik Puan Mimi said...

ceh!!! tipah tertipu!!!! rupanya ada web site... ingatkan kau gi belajar kat mana.. patut ler posing kau serupa jek ... geram aku.. tapi seriyes pic kau sebelum ni memang cun melecun tau...

pic batrice tu pun comel2 la, tapi tak berapa sesuai sebab diakan kecik lagi tapi bersolek bagai.. tapi tang dia ada rambut tu memang comel.. mesti kau tak sabar nak tunggu rambut dia panjangkan..

nanti akak pun nak try!!!

k.nurul said...

comeynya batrice lpas di make over...
seksis lak tu..ekekeke...

idajer said...

menarik giloss!!kena cuba nih!!

zino said...

tegolak den hehe

lieya_latif said...

ka kah kah kah...aku baru ckp...weii zana ni buat keje gile bagi anak pakai contect lense....rupenye aku ditipu he he he hehe...

aku suke batrice berambut panjang tu.....mcm anak dare tau.....comel....hi hi hi hi

nanti aku pun nak skodeng gak laaa laman web tuh

Tink said...

chet!!!! tertipu...
ingat kan ko buat..
sumeh lak tu hahahah

Mama Mya said...

salam zana.. jemput datang umah baru yer.. (mama mya)

Ibu Alissa said...

cun la batrice blond..bibir leh lawan heroin tomb rider...huhuhu..kalo ada anak teruna dah cop ni...nsb la alissa pompuan..hehehe :)

wanie said...

la...wanie ingat batrice betul2 dimake up kan...hehehe

oliole said...

dah make up muka lawa...rambut pun dah cantik...
kenapa tak pakai baju?
malulah nampak nenen

zana, ni link baru saya...

idida aka ummu nafisa said...

la zana...ingat bebetul la td...
ni best nih...
paling last tu kemain lawa seksi batrice...ahahahaa...

nasazfrog... said...

lawak giler lah... best gk make over cenggitu kn..

Hirda Ibrahim said...

mata yg mahal tuhhhhh....LOL

serius dh rupa anak dara pas make over ni kan? aku suka yg rambut pendek tu..... padan dgn muka batrice...hehehe

Sham Ummi Echa said...

hahahha..aku pon trtipu..mula2 aku igt biar betul zana nih...slamber jer dia mekap si batrice..tp aku trperasan kt contact lense itu.. pas2 posing samer jer...muahahha.. pndai ko yer.. tp siyes comel la batrice yg rmbut blonde tu.. cam anak patung okeh..

Mummy Cool said...

bertuan punya zanna ... mummy ingat tadi bebetul dia make up kan si batrice tu... ishhh tipah tertipu yang... kekekeke

baayah said...

amboi batrice....seksi dan mengancam..heheh...pandai la zana godeh2 edit blh jd cantik mcm ni...

Mak Su said...

hik hik hik, nasib baik virtual jer

NAEMAH said...

wah terpegun tgk batrice ngan wig tu...mengancam habisss hehehe...

atty's said...

semua comey..

aimi @ kamalina said...

Zana..mati2 akak ingat akak makeover batrice ni... tapi mmg comel laaaa...... gambar yg 2nd last tu mcm amoi mana ntah.... semua pun comei...sesuai je dgn muka batrice.. hehehe...

ps: kalau akak ada anak pompuan, mau gak try ni.. ni semua jantan... malas la pulak..

aimi @ kamalina said...

alamak...typo error... sebenarnya nak cakap awak makeover... bukan akak makeover.. hehehe.. layan ajela yek..

rasp said...

hahahhaha cute tul batrice bermakeover bagai..