CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, December 19, 2008

"TING CHA....."

dah lepas susu..........cam biasa dia cari "ting" dia...

"ting cha"
"ting cha"

pastu bila i ckp "ting cha, mama dah buang"

"huuwaarrrrrr"

nangis ler apa lagi............


"mama........ting cha!"

"ting cha mama dah buang arr.......lizard datang bwk lari tadi"

"huuuaaawwaarrrrrrr"

bila dpt "ting" tu........x sampai 2 minit.......dah lelap.......

zzzzzzzzzzzzzz

hebat betul penangan puting nie yerk.......
sampai bila ler anak dara tu nak berkepit ngan puting...

byk kali dah try nak pisahkan dia ngan puting tu...
tp masalahnya........ramai sangat penyokong kuat dia tu.....
lastly....i gark yg tensen...........camno....

bila sang puteri dah tido...
apa lagi..........mama pun join tido sekali ler.......he he he
abaikan muke i yg kembang semangkuk tu erk.......

queen & princess dah beradu

12 Kata Mereka:

aimi @ kamalina said...

hooo...batrice tak blh pisah dgn puting ke??? ala zana... time awal2 ni ok lagi..dari dia dah besar panjang, melekat lak puting tu... lagi susah nak buang... tapi tula..awak kena byk bersabar la.. cam akak dulu..dlm seminggu gakla anak akak dok cari puting, esp tido mlm....sampai nangis2.. minggu yg pertama tu, pendek kata, kitroang tido tak nyenyak..sebab nak pujuk dia coz dok cari puting tgh mlm... tapi kejap je.. dlm 5 hari je dok cari2.. pastu ok...cuma tula kena pujuk slow2.. bila ari2 cakap bende yg sama, last2 diorang sendiri jadi tak kisah... dlm byk anak2 akak, taufiq je yg tak nak dgn puting..mmg miracle... :D jadi kelakar lak, kitorang sumbat dia dgn puting, dia buang... rupa2nya dia tak mau...

Monkey D Luffy said...

ting cha itu rupanya... lagi baik dari hisap jari kan... boleh dapat penyakit tu

eeramaya said...

dah lama tak menjenguk cik batrice di alam cyber.. dah semakin besar cik batrice..saya dah lama tak berfotopages..jumpa cik batrice n famili kt sini plak lah ye.. keep in touch..

~~ciklinn~~ said...

alahai ciannyer dia carikk puting...

anak2 akak lak pelikk masa kecik duklah nangis tapi tak mau puting...ha ko bayangkan lagilah haru...tak tau aku nak sumbat apa nak kasi diorg senyap...

satu soalan utk ko dik.. saper yg amik gambor queen n princess yg tido tu? laki kau yerk...

farah amoi said...

alahai sian nye batrice kena buli ngan mama nye
sapai nangis² yea dia...

dpt je puting terus tertido...!?
mcm gak daNi
kalau nampak dia dok terjenguk² bawah sofa
pahtu jalan merata umah tu
tanda nye dia cari puting dia la tu

farah amoi said...

hehhehe..peha sapa kah yg gebu itu

abah along said...

Laaa.....zana ada blog ke...... lawa blog zana ni.....

Hahahahaha.....puas hati abah nengok Video cucu abah tu....Zana rakam le lagi.... seronok nengok aksinya takmahu habiskan susu dengan senaman dia tu.....bila ada video cam dekat lagi rasanya ...

anak abah masa kecik semua tak hisap puting rasanya...tapi bantai busuk ade le....bantai busuk tu abah suruh dia baling kat jambatn tasik di Banding...lepas tu no more bantai busuk....

Kalau kePerak nanti singgah le...tel dulu o12-5516219 okbye..

atty's said...

siannya..huhuuh..

Jue said...

zana...mosykel ni...musti seblom tido dh pesan kat hubby soh amik gambo awk n batrice tido yer...spesel tuk blog, iyer dakkkk????

Mummy Cool said...

alahai kiutnya siap puting ada nama special lagi tu.. hehehehe

Norsham said...

zana tgh mencuba lg ka? haha! akak punya azab dh lepas. masa mula² tu ssh jugak. dia mntk akak ckp "daddy dh throw away". pastu dia nanges, tp akak still ckp yg sama. tp lama² alhamdulillah... dh x berputing dh skang ni : )

Ena said...

tak nampak kembangnye sebab org tu dah tutup ngan tapak tgn nye ekekeke