CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, December 30, 2008

as BATRICE

Sajork nak tepek gambar2 batrice time wedding tu...he he he...
nak tepek @ last entry rasa cam banyak ler plak gambar2 tu kan......
so, i split kan gambar2 batrice @ entry nie ok......

*** @ Masjid Jalan Duta ***

*** wif her feveret abg Adam ***

*** click click.....curi2 gambar atuk tido erk...***

*** again wif abg Adam layan pop corn ***

*** apa kes nie? ***

*** ha ha ha..nak cabut benda alah tu x dpt daaaaa ****

*** wif abg adam again & mikail ***



19 Kata Mereka:

aimi @ kamalina said...

zana ni lajunya hapdet.... tadi rasa baru tgk yg edisi rombongan cik kiah part II....ni dah lain dah.. ish ish...

neezareef said...

akhirnya seksi jua batrice.heheheh

Monkey D Luffy said...

batrice... cepat membesar... nanti giliran ko lak yer

oliole said...

saya suka budak pakai warna orange...aktif dan cetia...

Mama Mya said...

wah comeynye batrice.. mesti ditemani abg adam hehehe.. tapii me windu lak gambo mamanye hiks nape x tepek gambo mamanye tue hehehe

elly said...

amboi cumelnye batrice ngan gaun oren... tu mst panas tu nampak tiak dia... hehehe...

Jasfyra said...

cun batrice pakai gaun oren..
cam budak beso pon da gak..
geram aku tgk

Jasfyra said...

cun batrice pakai gaun oren..
cam budak beso pon da gak..
geram aku tgk

Sham Ummi Echa said...

cntik ler baju batrice tu.. tu baju yg ko krm kt CT tu ker..

re : aku kalo echa seksi sgt aku geli nk nengok..bleh gitu..lg pon apak dia x suker ank dia seksi sgt..hahahha

~~ciklinn~~ said...

gerammnyer akka tgok budak kecik rombongan cik kiah pakai baju oren tu...comelnyer zana.. bilalah akak nak ada anak dara pakai baju oren ala2 gitu.....

re: dik aku buat signature tu pakai PS.... cantikk ker?

ai said...

jenjalannnnn je batrice! :P

eeramaya said...

wah..dah pandai main hp plak.. hehe

re: yg best masa pg kenduri kawen cina tu, ada 3 je table melayu then diorang siap tempah caterer melayu utk kwn2 melayu yg ader..so, memang tak was-was lah.. nasib baik kwn ni pun paham..tp depa punyer mknn lain lah..cam biasa.. ;)

Jue said...

bukan takat batrice jer pakei baju oren yer zana....rombongan cik kiah yer pun sama ceria gaksss....oren belaka gak nmpk, tu kira color tema la tu yer????

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

wah comeinyer tema warna cik kiah ni..tapi yg paling menyerlah sekali tentulah princess kiter Batrice..memang penat tul naik bas ni zana.kalau tak kena gaya, boleh sakit badan 1 minggu..

psttt : zana, naper blogger2 tegar spt lieya, hirda, kak mimi tak updated blog?? ke..keh..risau ni...

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

wah comeinyer tema warna cik kiah ni..tapi yg paling menyerlah sekali tentulah princess kiter Batrice..memang penat tul naik bas ni zana.kalau tak kena gaya, boleh sakit badan 1 minggu..

psttt : zana, naper blogger2 tegar spt lieya, hirda, kak mimi tak updated blog?? ke..keh..risau ni...

eija28 said...

zana...ko mmg laju jerk hapdet kan?batrice bg untie sket pop corn tu.....wah skrang dah ada signature...semalam eija try buat dah jadi...tp kedudukan dah lari...nak kena try buat lg nie...

lieya_latif said...

ya Allah zana oiii ...aku tau le kat umah ko skrang dah ade internet...tak tekejar aku hah he hehe he he....

wei aku suke laa tema oren ni...sangat chantik....batrice pun menyerlah hah ngan gaun oren die ni....sangat kiut....

wah nampaknye batrice lulus laa naik bas.....good girl...si mia dari dulu minta naik bas....camne laa aku nak tunaikan hajat die...aku pun dah bertahun2 tak naik bas keh keh keh keh nak harap leo kawin bulan 2 ni nak gi banting takdenye nak sewa bas cam aku kawin dulu.....kiteorg konvoi keter jek.....hu hu hu....kempunan le hajat si mia....

psst...aku ade letak something kat pintu umah ko....hi hi hi...sowi lee aku tau ko nak gi kl tu yg malas nak kaco tu....kebetulan aku pi kluang mall tu yg singgah tuh....

Dee said...

wah..cerianyer batrice..bila rambut dia nk pjg zanna?..rajin2 boh santan tau..

kita dh try buat signature tu..x jd2 nih..kena praktis lg nih..adoi..

rasp said...

wah batrice dikeliling dek anak2 teruna ek :D sronots nye dgn kezen2 dia kan..