CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, December 04, 2008

YE YE MENANG LAGI...

ye ye ye...
hip hip horreeey...
hip hip horrreeeyy..
sambil dok lonjak2 atas kerusi....nak lonjak atas lantai takut org bawah dok blur pasai apa bergegar plak lantai atas nie...he he he..

kite menang lagi lah wak.......
kite sukerrrrrrrrrrrrr tau....
nak dpt sourvenier dari kak yatie yg akan bercuti ke GREECE.....
x dpt pergi sana pun dpt sourvenier dari sana pun jadik ler....
thanks kak yatie..........

act....kita menang kuiz teka nama negara yg bakal kak yatie gi holiday ngan hubby kesayangan dia.........nak tahu soalan dia? jom jengguh ..........

Παρακαλώ δοκιμάστε!
Συγχαρητήρια! U μόλις καταφέραμε! ...
Αυτή είναι η γλώσσα της χώρας ....
u γνωρίζουμε το όνομα της χώρας, έτσι; ...
Γρήγορα ...
στείλει την απάντηση στο zettbett στο yahoo dot com ...
μαζί με τα αγγλικά μεταφράσεις ...
καλή τύχη ..

hah....tulah soalannyer..........pening tak......tp di sebabkan i dpt bantuan dari mr google....so, i dpt ler translate soalan tu kan.......he he he....sayang abg google......

so........kita tunggu apa yg kak yatie beli nanti yerk.........tahun depan bulan 3 @ 4 baru dtp coz' time tu kak yatie baru balik mesia................i luv u ler kak yatie.........next2 time buat lagi tau......zana leh kumpul lagi hadiah2 dari kak yatie............

(*** psstt........act dah beberapa kali menang kuiz dari blogger...........tp ada 2 tuan rumah tu sampai ler ke hari nie.....hadiah x tiba2........rasanye dah 2 bulan kot.....sedih i tau !)

12 Kata Mereka:

Nur a.k.a admansyah said...

wahh.. asyik menang adiah jer, murah rezeki namanya nie!

bertuah Batrice dpt mama yg rajin mencuba! Congrats dear...

Sue@MamaMaryam said...

murah rezeki zana!!! eh bukan aku kan.. hehehe aku dah pos smlm.. ahaks.. tggu tau..

Mak Su said...

wahhhhh, tahniah! tahniah....tapi... apa tulihnyer tu? maksu tak paham langsung :(

lieya_latif said...

murah rezeki ko tu zana...tgu keputusan kuiz aku plak yeak...

re: weii bukan le....yg kat pic lame tu dah lame dah arwah ha ha haha....yg kat umah kat johor tu...kaloi lain he he he...ntah le..bapak aku gile bela ikan kaloi jek....ikan lain die kureeenggg

MAMA IQA said...

rajin msk kuiz ek..bile plak nk buat kuiz? huhu~

farah amoi said...

wahh..bijak...bijak...
pandai yea
guna mr google tu
hehhehe
td pon ade singgah blog yatie tu
dpt tau plak zana menang
ist commentor yg antar email plak tu
tangkas tul!


hehhee....entry bawah tu...sama plak
ri mngemas
saya baru kemas baju anak-anak.yg lain lom settle lagi
adoii
bile le nak abis semua yea
dah ler 3 hero kat umah ni
huuhhh

Sham Ummi Echa said...

rajin tul ko masuk kuiz2 ni yer.. tp x sia2 la..byk kali ko da menang.. ooo..ada 2 hadiah x dpt lg yer... nk kena wat tuntutan tu..hahahhah

Mama Mya said...

wah bestnye dapat adiah yer..

eh akak ke yg x kasik adiah lagi? sambil dok pikir bila lak akak wat kuiz hahaha... so bukan akak yer hiks

~~ciklinn~~ said...

wah happy sakan ko yer dikk..

kalo dapat dua hadiah tu bg akak ko ni satu key...

re: dik ko tinggi takper berisi sikit..akak ko ni dah lah bantut... pongong besar...ya ammpunnnn

madam CT said...

ari tu akk ckp urusan pengeposan deyah akn berlangsung pas akk balik mesia kan?

hahahahha.so maknanya bukan aku jugak tuuu..huhuhuhu

yatt said...

tahniah222!!!!

tp aku kan xpaham apa soalan nya..tulisan cam tulisan zaman purba kala jer..hehe

yong said...

besttt nya asyik kau menang..hahahahahah ayat jelesshhh ni...